Design

Konceptarkitektur: Marine Research Center på Bali

Konceptarkitektur: Marine Research Center på Bali

For nylig blev der afholdt en international designkonkurrence til idealisering af et havforskningscenter på Bali, Indonesien. Designfirmaet Solus4 foreslog et koncept til at imødekomme behovet for tsunamiforskning og forberedelse som reaktion på ødelæggelsen forårsaget af jordskælvet og tsunamien i Det Indiske Ocean i 2004. Så de valgte at arkitektonisk og konceptuelt forestille sig et 2.500 kvadratmeter miljøvenligt havforskningscenter på vandet, hvor forskere kunne studere, undersøge og fortolke udviklingen og kræfter i tsunamibølger. Ideen var at skabe en øjeblikkelig forbindelse med mennesker, når de forholder sig til strukturens formål og dets naturlige omgivelser, så de udviklede en organisk formet bygning, der reflekterede højden af ​​en bølge.

Centret består af undervandslaboratorier, videnskabsværelser og en akvatisk have samt en havvandspool, swimmingpoolterrasse, bar og et auditorium, hvor der vil blive afholdt konferencer og foredrag. Der vil være private og offentlige områder i hele centrum og skjulte steder til opsamling af regnvand, da det vil blive filtreret til husholdningsbrug.

Folk, hvad vi har her, er en strålende designplan for udviklingen af ​​et miljøvidenskabeligt initiativ. Åh, hvordan verden vender sig… (ingen ordspil beregnet)

[Via]

Del det på en af ​​de sociale mediekanaler nedenfor for at give os din stemme.


Se videoen: Chinas Hypersonic Missile Advances and. Defense Responses (Juni 2021).