Design

Landskabsarkitektur Inspiration: Hilton Hotel, Pattaya, Thailand

Landskabsarkitektur Inspiration: Hilton Hotel, Pattaya, Thailand

TROP, forkortelse for terræn + åbne rum er et Thailand-baseret landskabsarkitektonisk designstudie, der har givet Hilton en meget æstetisk behagelig vinkel. Billederne afslører meter med blå farvande, der smelter ind i Thailand-bugten. Rummet vil straks, at du skal gå af skoene og lægge dig, blot for at slappe af og slappe af. I mellem travle arbejdsplaner vil denne plads bestemt have dig til at få fat i et par øjeblikke af trøst. Forestil dig, at du sidder her og ser solen gå ned ... en følelse uerstattelig.

Nedenstående billeder sammenstiller et billede af tidsbrug i harmoni, hvor overlapning af vand beroliger dine sanser og frisk luft omkring skiver gennem lette dit sind, krop og ånd.

Anbefalet læsning:
Ideer til gårdsplads og landskabspleje
Taghave

Del det på en af ​​de sociale mediekanaler nedenfor for at give os din stemme.


Se videoen: Hilton Hotel Pattaya - lunch buffet I (Juni 2021).