Design

Bedøvelse House slører den indvendige og udvendige kløft

Bedøvelse House slører den indvendige og udvendige kløft

Designer og arkitekt Fernanda Marques beskriver i en nøddeskal hendes inspiration til dette meget unikke 250 kvadratmeter store hus: ”At være inde og føle sig som om man er udenfor. Jeg mener, at det er et centralt spørgsmål i forståelsen af ​​det indvendige design, der produceres i dag. I tider, hvor miljøbevidsthed vokser, og selvfølgelig også ønsket om at være tæt på naturen. ”

Vi har vist andre huse, der også slører det indvendige og udvendige kløft ved at inkludere værelser eller visse dele af huset designet til at være mere tilgængelige udendørs end normen. Men Marques 'design gør sløringen af ​​indvendigt udvendigt kløft til en ekstrem ved at designe flere trædæk, der forbinder forskellige rum med udendørs, glaslofter og gulv-til-loft-glasvinduer og -døre - og derved skaber et helt hus, der er næsten fuldstændigt og betagende udsat for den store udendørs. Når man ser billederne af dette fantastiske bungalowstilhjem, er det virkelig vanskeligt at opfatte, om hjemmet er udendørs eller inde, og om det findes i en fiktiv verden, vi læser om i eventyr eller i den virkelige verden - og det er hvordan Marques havde til hensigt, vi reagerer.

Marqeus 'hus er ikke kun meget udsat for udendørs, men er også møbleret med bæredygtige råvarer. Kalkstengulve og stenmure giver en naturlig og rustik stemning. Træ accenter bruges stærkt i vægge og møbler. Og endda loftet er foret med glasplader for at give så meget sollys ind som muligt. Soveværelset udstråler roen i den naturlige verden, holdt op af et trægulv, der ser ud til at magisk svæve oven på et grønt dam. Loftet i boligarealet er fastgjort til væggen i det indre af huset af flere, små træflasker, og åbningerne i loftet, der er skabt af dem, gør det muligt for små sporer med naturligt lys at strømme ind.

En mørk chokolade, spisebord i træ og stole pryder spisepladsen, der er forbundet med en mørkebrun bar og åbent køkkenområde. Hele rummet er oversvømmet med lys, der strømmer ind fra glaslofter og glasvægge med udsigt over haven.

Tunge træ accenter, der bruges i lofter, boghylder og vægge i soveværelset, får lejeren til at føle sig som om de sover inde i et træhul.

Grove skitser af huset afslører Marques 'geniale designmetoder.

Flere dæk er en gentagne tendens, der er installeret i forskellige områder af huset - som det ses i denne levende områdeskitse.

Et fugleperspektiv over hele huset giver seerne en bedre forståelse af Marques 'finurlige vision - en indendørs og udendørs bungalow, der for det meste flyder ovenpå en dam og er omgivet af vand og grønt.

Via Plus humør.


Se videoen: FOTON COM PENTE TOP 1199803-6038 (Juni 2021).