Design

Vinterhus

Vinterhus

Baseret på Casa Codina-huset af A4 Estudio, er vinterhuset visualiseret af Black Haus afbildet i en perfekt snedækket drøm. Landskabet var designet til at skabe maksimal kontrast mellem den iskolde udendørs og det oplyste interiørs varme. Med den kognitive fornemmelse af prikkende næser og fingerspidser antændte, da vores øjne nåede den varme lyse farveboks midt i det dystre landskab, siger vi, at de nåede deres mål. Det faktiske Casa Codina-hus ligger i byen Mendoza, Argentina, hvor indbyggere nyder et typisk kontinentalt klima. Faktisk var det latinamerikanske hus designet til at udnytte de gode vejrforhold til en grønnere måde at leve på. Gården, der udgør centrum af strukturen, var designet til miljømæssige fordele i de indvendige rum i huset, der omgiver havegrænsen. Med alt dette i tankerne fungerer det på en eller anden måde bare at placere et hjem i denne stil på et skarpt snedækket landskab. Forestil dig at dreje lysene ned, varme dine hænder rundt om et krus af kakao og se, at sneen falder - lykke.


Se videoen: Marsvin - fra vinterhus til sommer-udebur (Juni 2021).