Design

Glasvægget hus ved Sentosa Cove

Glasvægget hus ved Sentosa Cove

Dette glasvæggede Sentosa-hus, der strækker sig ud mod havet, trækker ud af det omgivende naturlige miljø, et magnetisk træk af ro. De tilbagetrukne glasdøre tillader indendørs og udendørs rum at interagere, og værelser kan forbindes sammen på ekstraordinære måder, kaste sig ned i den ekspansive pool efter lounging i dækket med fronten, og dukker op i spisepladsen til forfriskning af familien. En hvidkalket og beige farveskema løber igennem, komplimenteret af eg og travertin sten. Stænk af grønne og levende blå oversvømmer designerglasboksen og blander strukturen med naturen ved både at absorbere og reflektere træerne, vandet og himlen i denne privilegerede placering ved havet. Huset klatrer via flydende eg trappe, stigende ved et ensomt træ i den småsten gårdhave. Den centrale hal ligner et moderne kunstgalleri med store stykker fotografering og skulptur for at værdsætte på vej til soveværelser. Master-sengen er adskilt af glas fra et eget badeværelse, hvilket tillader uafbrudt nydelse af landskabet, uanset om du slapper af på sengen eller under bobler i karbadet.Troefter den frie lufteffekt af denne udendørs arkitektur, den moderne interiøret opretholder en hyggelig atmosfære med enorme plysjetæpper og bløde naturlige toner, der fejrer dens tæt på naturen-styling, og når det falder om natten, kan du trække dig tilbage til underniveauet til dit træningscenter, eller tage en film i hjemmebiografen.


Se videoen: The Oceanfront @ Sentosa Cove on X-Drone (Juni 2021).