Design

Facebooks New Menlo Park Campus skal designes af Frank Gehry

Facebooks New Menlo Park Campus skal designes af Frank Gehry

Facebook er klar til at banebrydende på en gigantisk ny campus i Menlo-parken til at huse 2800 af dens ansatte i begyndelsen af ​​2013. Designet til den nye HQ-udvidelse blev udarbejdet af den anerkendte arkitekt Frank Gehry, der har en historie med at designe ikoniske bygninger. Gehrys-kreationer stave normalt magi - Guggenheim-museet i Bilbao designet af ham forårsagede en mærkbar stigning i byens turistindtægter, da arkitektentusiaster fra hele verden strømmet til for at undre sig over vidunderet. Tekniske behemoths, der ansætter stjernearkitekter til at designe deres kontorer er ikke uhørt i disse dage, og vi er lige så begejstrede som dem til at se, hvad disse enorme investeringer bringer. Zuckerbergs entusiasme for projektet er følbar i hans ord:

Ideen er at skabe det perfekte ingeniørrum: et kæmpe rum, der passer til tusinder af mennesker, alle tæt nok til at samarbejde. Det vil være den største åbne grundplan i verden, men den vil også have masser af private, stille rum. Bygningens tag vil være en park, der blandes ind i samfundet med en lang vandresti, en mark og masser af steder at sidde på. Udefra ser det ud som om du ser på en bakke i naturen.

  • 1 |

  • 2 |

  • 3 |

  • 4 |

  • 5 |

  • 6 |

  • 7 |

  • 8 |

Få gratis opdateringer via e-mail eller Facebook

... OG FÅ DENNE EBOOK GRATIS


Everett Katigbak, Facebooks miljødesignchef, afslørede campusudvidelsesplanerne med et indlæg på Facebook i går:

På hvert trin i planlægningen af ​​den nye bygning har Frank taget hensyn til vores ingeniørkultur. Det vil være en stor en-værelses bygning, der noget ligner et lager. Ligesom vi gør nu, vil alle sidde ude i åbent med skriveborde, der hurtigt kan blandes rundt, når hold dannes og går i stykker omkring projekter. Der vil være caféer og masser af mikro-køkkener med snacks, så du aldrig behøver at blive sulten. Og vi fylder bygningen med afbrydelsesrum med sofaer og tavler for at gøre det lettere at komme væk fra dit skrivebord.

Vi har lige så meget opmærksom på det ydre. Det ydre tager højde for den lokale arkitektur, så den passer godt ind i omgivelserne. Vi planter masser af træer på grunden og mere på tagterrassen, der spænder over hele bygningen. Det rå, ufærdige udseende på vores bygninger betyder, at vi kan konstruere dem hurtigt og med stor vægt på at være miljøvenlige. Vi opretholder naturligvis vores nuværende campus og bruger en underjordisk tunnel til at forbinde de to.

Billed høflighed: Facebook Frank Gehry

Relaterede:
Facebooks nuværende hovedkvarter
Apples nye foreslåede hovedkvarter


Se videoen: Google interns first week (Juni 2021).