Design

Green Office Inspiration: Hvor Line møder kalk!

Green Office Inspiration: Hvor Line møder kalk!

Dette moderne kommercielle rum er Neo Derm Medical Aesthetic Center i Hong Kong, skabt af interiørarkitekter og arkitekter Beige Design.

  • 1 |
Arkitekterne tog 'linje' og 'kalk' som inspiration til at skabe en energisk og ungdommelig løsning på designopdraget, samt henvende sig til den med et koncept om bæredygtighed og kontinuitet: â € œBackdrop af receptionen er en kalkfarvevæg med et frontlag af gennemsigtigt genanvendt harpikspanel, de prægede linier på panelet er ligesom de lysstråler, der streber rundt for hurtigt at omfavne rummet. En ren hvid højglans malingsmodtagelsesø landede på det rekonstituerede stengulv for at skabe en kontrast til baggrunden. ”

  • 2 |

  • 3 |

  • 4 |
Behandlingsrummet i hudplejecentret er designet med multifunktion i tankerne, så de kan arbejde på et æstetisk niveau såvel som et praktisk; et glidende billede skjuler et spejl over et kosmetisk bord, der også danner en attraktiv måde at forhindre refleksion i rummet under laserbehandling.

  • 5 |

  • 6 |
Linearbejde er blevet brugt til ubevidst at lede patienter ind i behandlingsrum efter det strålende linjemønster på modtagelsesbaggrunden, loftet, korridorkunstværker og produktvisningshylder oplyst af LED'er.

  • 7 |

  • 8 |
Loftet har en række hvide bjælker i forskellig længde for at skabe arkitektoniske linjer over et kalk-til-kalk-modtagelsesområde, der er designet til at understrege den unge og foryngede mærkeessens. Stofsofaerne er designet med bløde, afrundede kanter, så de ser indbydende og indbydende ud til kunderne.

Få gratis opdateringer via e-mail eller Facebook

... OG FÅ DENNE EBOOK GRATIS

  • 9 |

  • 10 |

  • 11 |

  • 12 |


Via Adelto

Del det på en af ​​de sociale mediekanaler nedenfor for at give os din stemme.


Se videoen: Garden Annexes. Liveable Garden Spaces by Green Retreats (Juni 2021).