Design

Serene Sun House

Serene Sun House

På en gadehjørnegrund i et etableret bungalowområde i Singapore sidder en attraktiv bolig ved navn Sun House, designet af Guz Architects.

  • 1 |
Beskrevne af arkitekterne som relativt kompakte - på trods af hvad der fremstår som spredte proportioner - blev bygningerne L-formet skubbet bagpå på stedet for at få mest muligt ud af pladsen, hvilket tillader oprettelse af en privat gård, der føles åben trods det tætte konstruerede omgivelser.

  • 2 |

  • 3 |

  • 4 |
Damme og en pool blev udviklet til at give smukke knudepunkter og en kølig, rolig atmosfære. Små øer, på hvilke træer flyder, kaster den soltørrede gårdhave, hvilket hjælper med at opbygge niveauer af grønne områder i hele rummet.

  • 5 |

  • 6 |

  • 7 |

  • 8 |

Få gratis opdateringer via e-mail eller Facebook

... OG FÅ DENNE EBOOK GRATIS

  • 9 |

  • 10 |

  • 11 |
Hjemmet med dobbelt niveau holdes åbent fra gulv til loft med brug af et mezzaniniveau, flankeret af klare glasbalustrader for uhindret lysstrøm og seevne. Ligeledes har det udvendige rum et dobbelt niveau aspekt fra den udvendige trappe, altaner og tagplantning.

  • 12 |

  • 13 |

  • 14 |

  • 15 |
Ejeren af ​​dette hjem påvirkede meget af det endelige udseende af bygningen, da deres omfattende samling af kunst og skulpturer inspirerede designet til pæne nicher med chunky vægkonstruktion til at huse de dyrebare kunstværker.

  • 16 |
De samme materialer er blevet brugt indvendigt og udvendigt, hvilket skaber en afslappet strøm fra den ene side til den næste og opmuntrer til ubegrænset brug af alle aspekter af hjemmet.

  • 17 |


Via Contemporist

Del det på en af ​​de sociale mediekanaler nedenfor for at give os din stemme.


Se videoen: Rowland - Serene (Juni 2021).