Design

Lille lejlighed med lun opbevaring

Lille lejlighed med lun opbevaring

I betragtning af det igangværende mønster af arkitektonisk planlægning i de overfyldte byer i USA, overalt i Europa og i Japan, er små lejligheder blevet det åbenlyse svar på problemet med stærkt befolkede distrikter og de hurtigt stigende udgifter til ejendom med kvadratmeteren. På den fashionable Frantsuzsky Boulevard i Odessa, Ukraine, er et hyggeligt design af Denis Svirid dannet som svar på dens trange situation og er dekoreret med kabinelignende træbelagte vægge og tætholdende opbevaringshaller i massevis.

  • 1 |
Et andet niveau blev oprettet med tilføjelsen af ​​et nyt mansardtak for at huse private kvarterer med individuelle værelser. Et omklædningsrum, soveværelse og badeværelse fylder det ekstra gulvområde under skråningerne. Beslutningen om at skabe et herregårdsniveau i huset blev taget af arkitekterne på grundlag af at være en lettere og billigere måde at opnå godkendelse af genopbygning, og alle planlægningsløsningerne for dette hjem kom til svar på placeringens begrænsede dimensioner.

  • 2 |

  • 3 |

  • 4 |
På trods af de beskedne proportioner af dette moderne tænkende hjem, har husejere virkelig alt hvad de har brug for for en meget behagelig livsstil, også inklusive et andet komplet badeværelse ud over en-suite.

  • 5 |

  • 6 |
Den reducerede hovedhøjde i soveværelset bliver faktisk en designfunktion snarere end en designfejl, da tilføjelsen af ​​en hyggelig indbygget platformsseng skaber et intimt sludderhul.

  • 7 |

  • 8 |

Få gratis opdateringer via e-mail eller Facebook

... OG FÅ DENNE EBOOK GRATIS

  • 9 |
Køkkenet, spisestuen og stuen blev samlet i et beskedent åbent planområde på ca. 11 kvadratmeter efter fjernelsen af ​​den eksisterende køkkenvæg. Et område under trappe er blevet meget brugt som en praktisk hjemmekontorzone sammen med en overflod af store opbevaringsmuligheder.

  • 10 |

  • 11 |

  • 12 |

  • 13 |
En plads på ca. 20 kvadratmeter (2,7 x 8,5 m) blev afskåret fra et eksisterende hus på 65 kvadratmeter, og for at spare på omkostningerne forblev badeværelset og køkkenarealerne på deres originale steder - skønt begge var meget transformeret.

  • 14 |


Del det på en af ​​de sociale mediekanaler nedenfor for at give os din stemme.


Se videoen: JUSTINS KREATIVE LEJLIGHED I GUIYANG (Kan 2021).