Design

Moderne udvendig komplementerer de smukke naturlige omgivelser

Moderne udvendig komplementerer de smukke naturlige omgivelser

I praktisk forstand kan ikke ethvert hjem bygges under baldakinen af ​​en skov eller ved bredden af ​​en smuk strand. Men når denne mulighed giver sig, skal både husejere og arkitekter fuldt ud omfavne de dejlige naturlige omgivelser. I denne skov i Holland har Hilberinkbosch Arkitekter været i stand til at skabe et smukt hus, der ville vende hoveder i ethvert miljø. De har dog tilføjet elementer og designfunktioner, der ikke kun ser smukke ud, men med vilje sameksistere med den omkringliggende skov for et hjem, der føles sikkert, indbydende og også tydeligt naturligt.

  • 1 |
Det ydre af huset bruger store skår af naturligt træ, der er blødt oplyst om natten for en dejlig, varm effekt. De arkitektoniske påvirkninger er subtile, men visse med teamet, der trækker inspiration fra Frank Lloyd Wright, Mies van der Rohe og Zumthor.

  • 2 |

  • 3 |

  • 4 |
Huset ligger i en betydelig mængde tilbage fra vejen, hvilket efterlader masser af plads til et detaljeret landskabsdesignelement foran huset. De naturlige skove fungerer sammen med den importerede vegetation og skaber både privatliv og øjeblikkelig ro.

  • 5 |

  • 6 |

  • 7 |

  • 8 |
En dramatisk vindeltrappe i husets indgang forbinder de to etager, skønt der også er en elevator for nem adgang. Enkelheden i interiøret er et bevis på arkitektenes dedikation til at forbinde hjemmet med dets placering. Dette nøjagtige hjem kunne virkelig ikke eksistere andre steder, men her.

Få gratis opdateringer via e-mail eller Facebook

... OG FÅ DENNE EBOOK GRATIS

  • 9 |
Indvendigt er de vigtigste opholdsområder i huset beliggende på øverste niveau, herunder en stue, køkken, terrasse, bibliotek, soveværelse og studie. Fordi den øverste etage er i niveau med den omgivende skov, inkluderer optagelsen af ​​store uhindrede vinduer en forbløffende oplevelse af naturen.

  • 10 |

  • 11 |

  • 12 |

  • 13 |
I stueetagen af ​​huset er der flere soveværelser og en swimmingpool. I stedet for at tillade, at en udendørs pool svækkes i de koldere måneder, har arkitekterne bygget omgivende glasvægge, der let åbnes og lukkes med et tryk på en knap. Dette betyder, at beboerne kan svømme behageligt og føle sig omgivet af træer når som helst på året.

  • 14 |

  • 15 |

  • 16 |

  • 17 |

  • 18 |

  • 19 |


Del det på en af ​​de sociale mediekanaler nedenfor for at give os din stemme.


Se videoen: Carl Honore: In praise of slowness (Kan 2021).