Design

To huse, der lægger vægt på opbevaring og display

To huse, der lægger vægt på opbevaring og display

For dem, der samler, kan visningsområder muligvis være den vigtigste del af et boligdesign. De to hjem, der er fremhævet i dette indlæg, hører til samlere af bøger og dekorative skatte, hvilket kræver en stor mængde plads til opbevaring uden at gå på kompromis med stilen. Det første hjem erstatter faktisk hylder i stedet for indvendige vægge - en god brug af et rummeligt interiør. Det andet hjem er afhængig af stilfulde hylder med et mere traditionelt arrangement, men alligevel er den samlede effekt ikke mindre fantastisk. Fra skjulte funktioner til innovative fortolkninger er dette par luksushuse sikker på at øge din trang til kreative opbevarings- og displayløsninger.

  • 1 |
  • Designer: ArchStudio
Bygget til en samler af bøger og keramik, er de sociale rum i dette Beijing-hjem ikke opdelt af vægge, men af ​​lette træhylder konstrueret til en altomfattende visning. Stueetagen er det primære rum til modtagelse af besøgende, så det giver mening at medtage disse dekorative funktioner her til vurdering af både gæster og beboere.

  • 2 |
Træspalter giver sollys mulighed for at filtrere igennem uden at kaste hårde blænder mod blanke, hvide overflader og samle en varm gul farvetone, når det passerer interiøret.

  • 3 |
Layouten er temmelig unik. De, der forventer at finde en spisestue eller køkken i stueetagen, finder i stedet en undersøgelse med de rigtige spisestue- og køkkenområder placeret i kælderen.

  • 4 |
Den danske designer Hans Wegners ikoniske Wishbone-stole, et klassisk, men altid relevant design, flyder perfekt ind i træet

  • 5 |
Ved at vende det sædvanlige materielle tema for træ på gulve eller vægge får huset en opfattet følelse af vandret rummelighed, mens loftet føles lavere for øget intimitet.

  • 6 |
En del af appellen er den dynamiske lagdeling af materialer i hele hjemmet - de hvidvægge, som er strukturelle, synlige gennem forskellige lag af trælister.

  • 7 |
En tesal tilbyder endnu et sted at samles på første sal. Bordet stiger fra et forfaldent område, der giver fleksibilitet, så gæsterne kan vælge mellem sidestolstil eller tværben.

  • 8 |
Overgangen fra mørk til lys skaber et imponerende skift i atmosfæren. Indbyggede og pendelys skinner ned ovenfra.

  • 9 |
Nedenunder, i den åbne kælder, giver formelle spisestuer og et stort køkken masser af plads til underholdning af store fester.

  • 10 |
Spisestuen får privatlivets fred og beskyttelsen af ​​en indvendig struktur bygget af tynde strimler af flerfarvet træ, der uden fejl fortsættes af gulvet.

  • 11 |
På samme niveau opsuger et sekundært indsamlingsområde lyset fra et vindue afskærmet af en bambus have. Opbevaringsskabe og loft deler det samme materiale og afskæres for at betegne transitstien. Et 4,5 tatami-arrangement tilbyder fleksible siddepladser.

  • 12 |
Og med en intim forbindelse til naturlige elementer - både i hjemmet og uden for i haven - bliver det en fornøjelse at bare læne sig tilbage og slappe af med familie og gode venner.

  • 13 |
Mange synspunkter demonstrerer den luftige og organiske side af hjemmet.

  • 14 |
Andre synspunkter omfatter moderne minimalistiske tendenser uden reserve.

  • 15 |
Op fra kælderen og forbi jordoverfladen indeholder den øverste etage en afslappet opholds- og spiseplads med soveværelser på alle sider.

  • 16 |
Samlingsarealerne ligger i hver ende af et langt kontinuerligt rum, hvor det forsigtigt krumme loft udvider enormt den opfattede højde på rummet.

  • 17 |
Et spisebord til otte optager yderste ende. Klassisk glasfremstillet opbevaring kunne indeholde al den sekundære service, der er nødvendig til et dejligt familiemåltid.

  • 18 |
Det meste af den ovenpå plads er afsat til soveværelser, med undtagelse af et soveværelse i stueetagen.

  • 19 |
Hvert soveværelse omfatter en strømlinet minimalistisk æstetik.

  • 20 |
Og hver har et privat bord for at nyde te med udsigt.

  • 21 |
Private sunkne gårdspladser giver lys mulighed for at trænge ind i det meget udnyttede kælderområde.

  • 22 |

  • 23 |

  • 24 |

  • 25 |

  • 26 |
  • Fotograf: Federico Cedrone
Dette andet hjem bruger et hyldeskema, der blander funktionalitet med visuelt drama. Dette system, der er lavet af Poliform, fremhæver ejerens omfattende samlinger som et fokuspunkt snarere end en mindre detalje. Turen åbner med dette smukke medierum - vægten er ikke på tv'et, men snarere den slående belysning og arrangement af hylder og skuffer, der omgiver det.

  • 27 |
Andre steder er firkantede veloplyste nicher plads til de større genstande, der vises ganske pænt.

  • 28 |
Møbler forbliver enkle med en blanding af klassiske og moderne stilarter med et strejf af luksus.

  • 29 |
Vingestole, centrale sofabord og sofa er design af Jean-Mari Massaud. Bordet over osmannet er fra Roberto Barbieri.

  • 30 |
For en bogelsker er det let at tilbringe aftenen gemt på et afslappende sted som dette.

  • 31 |
Bemærk den funktionelle tilføjelse af skjulte opbevaringspladser, som skuffer til venstre og nedfaldbare skabe til højre.

  • 32 |
Integrerede funktioner som marmormantel og skærmkabinetter er med til at forhindre det typiske "væg af hylder", som mange ønsker at undgå.

  • 33 |
Disse hylder er ikke enkle stationære hjemmer - de ser ud til at tage deres eget liv takket være overraskende skjulte funktioner som denne pop-out bar.

  • 34 |
Og detaljeringsniveauet er bare utroligt. Udførelsen på displayetuier er især mærkbar. Hver strækker sig fra boghylden, så hvert objekt kan værdsættes fra alle sider.

  • 35 |
En smuk stol af Emmanuel Gallina vil stjæle showet, men det er svært at ignorere den dekorative foldeskærm i baggrunden.

  • 36 |
Stolen vises også ved spisebordet, som har en subtil Art Deco-flair hærdet af modernistisk sensibilitet.

  • 37 |


Se videoen: 57 Byg et hus: Mursten (November 2020).