Design

En utrolig indre gårdhave afskærmet af optiske glassten

En utrolig indre gårdhave afskærmet af optiske glassten

Dette hjem, der er bygget omkring en omhyggeligt anlagt gårdsplads, nyder privatlivets fred i en glasvæg for en blændende fornemmelse af semi-gennemsigtighed. Designet af Hiroshi Nakamura NAP og beliggende i Hiroshima centrum, fungerer dens struktur omkring strukturen som et æterisk mirage mellem det og de høje bygninger, der omgiver - et frisk pust midt i byen. Beboere kan observere byens travlhed inden for det stille interiør, adskilt, men forbundet med det liv, der omgiver. Glasfunktionerne er så ekspansive og vægtige, at kun stålbolte kunne opretholde den ydre struktur.

  • 1 |
  • Arkitekt: Hiroshi Nakamura NAP
Hjemmet besidder en 224 kvadratmeter stor grund med høje bygninger på hver side. Kontrasten mellem de to konstruktionstyper er næsten overraskende - lethed i mursten af ​​glasfasaden skiller sig ud fra vægten og massen, der omgiver.

  • 2 |
Dygtigt støbt optisk glas er så gennemsigtigt, at det er muligt at se de indvendige gårdstræer gennem murstenens kløede overflade.

  • 3 |
Inde i, glidende glasdøre giver hvert værelse mulighed for at have en tæt kontakt med den skulpturelle gårdhavsanlæg.

  • 4 |
Glasvægge fortsætter inde i bygningen, hvilket skaber opdeling mellem funktionelle rum uden at hindre den naturlige belysning.

  • 5 |
På trods af alt glas er interiøret overraskende mørkt på grund af overflod af matte sorte overflader. Dappled sollys forbedrer den atmosfæriske appel uden noget ubehageligt skinnende.

  • 6 |
Beboere kan nyde skyggen af ​​træerne, mens de slapper af i moderne udendørs stole, eller tage et par omgange i poolen, der er beskyttet mod nysgerrige naboers øje.

  • 7 |
Mangler direkte sollys er interiøret en cool tilflugt på en varm sommerdag.

  • 8 |
Disse smukke udsigt over solnedgangen viser, hvordan hjemmet ændres gennem dagen. Glasblokkene ændrer lyset som filtre igennem, hvilket skaber forskellige effekter afhængigt af belysningsvinklen.

  • 9 |
Når man kigger ud fra spisestuen, er det svært at se, hvor boligarealet ender og gårdhaven begynder.

  • 10 |
Mens det meste af hjemmet er dekoreret med en moderne og minimalistisk stil, bruger spisestuen trædetaljer til et blødere og mere traditionelt look.

  • 11 |
Men træet er ikke kun en æstetisk tilføjelse - dens ujævn plader og knudret struktur hjælper med at skjule ekspansive opbevaringsskabe.

  • 12 |
I stedet for at se på udsigten over høje bygninger, får disse soveværelser mulighed for at nyde udseendet af trætoppene, der sidder sammen med de ordnede glassten.

  • 13 |
Ikke hvert værelse vender ud mod glasblokkene. Disse høje gårdhavevægge tillader privatliv i badeværelset på trods af dets fulde væg af vinduer. Karbad og strøm er forhøjet for en bedre udsigt.

  • 14 |
Gå langs glasvæggen giver brudte glimt fra omverdenen inde i den præparerede have.

  • 15 |
Sollys brud, når det passerer gennem glasblokkene som regndråber.

  • 16 |
Glasblokkene udøver en utrolig indflydelse på lysets kvalitet, når det bryder den iskolde overflade - kølig, flydende og dynamisk.

  • 17 |
Hver blok er unik. De indvendige perforeringer har plads til stålunderstøtninger. Ellers ville glasset have været for tungt til at understøtte sig selv.

  • 18 |
Med en sådan opmærksomhed på detaljer er det ikke underligt, at hver interiørvisning giver et så inspirerende billede.

  • 19 |

  • 20 |

  • 21 |

  • 22 |