Design

Ravishingly Rustic Forest gemmested med et sporvognscenter

Ravishingly Rustic Forest gemmested med et sporvognscenter

Har du lyst på et moderne hjem i en skovplacering? Denne to-etagers tager det traditionelle hjem, skærer det i halve og tilføjer en lovlig banevogn i centrum. Dette hjem i Borówiec, Polen, kaldet 'Hegnhuset', er indrammet af rækker med skiftevis hegn, og bruger mursten, beton og metalplader for at opnå dets industrielle look. Designet af tilstand: lina architekci, dens funktioner blokerer unødvendige og får mest muligt ud af funktioner. Store glasvinduer vender mod skoven og beskytter familien mod støj. Indvendige vinduer og separate opholdsrum giver børn og forældre frihed til at leve i deres egen stil. Tag vores billedtur nedenfor.

  • 1 |
Et kørsel op til ejendommen afslører to traditionelle huse adskilt af en central garage. Det er beklædt i bølgeblikk og gips, og dets look er moderne og subtilt, med antydning af det industrielle. Ved hjælp af minimale vinduer på den gadervendte side blokerer dette familie-af-fire-designede hjem uvelkomne støj.

  • 2 |
Reaching omkring hjemmet side, store glaserede vinduer wow ved siden af ​​kulsten mursten søjler. En blank udendørs gårdhave fører til to strålende oplyste områder, begge vrimler af moderne varme og udsigt over skoven. Opdelt i en central pool med pool, i venstre side huser børnene, højre, forældrene. En central opholdsstue i stueetagen forener de to.

  • 3 |
I midten indbyder en fælles stue med baggrund i mursten udvendigt ved hjælp af uregelmæssig vinduesramme. Art deco har pop gennem rummet i gråt og gult siddepladser, skæve portrætter og et geometrisk tæppe. Metal loftsstænger afslutter udseendet.

  • 4 |

  • 5 |
Førende op ad trappen fra stuen blandes beton med gråt og lyst træ for at skabe en ren, men alligevel rustik, fornemmelse. En funktionel bogreol fejrer skoven med gammel egpanel fra et Poznan-rækkehus. Nyt og gammelt træ svinger mod et sikkerhedspanel i glas og brede vinduer. Et bænksæde giver plads til læsning.

  • 6 |

  • 7 |

  • 8 |

  • 9 |
Nedenunder i spisestuen blandes gråt træ med varmere nuancer. Et glas og træskab afspejler bibliotekets teksturer, mens hvidt tilføjer lys i malede vægge, hængende lys og bordben. En vævet podestol byder gæsterne velkommen, mens væggen bevæger sig for at imødekomme dem.

  • 10 |
Nedenunder i spisestuen blandes gråt træ med varmere nuancer. En vævet podestol byder gæsterne velkommen i.

  • 11 |
Et andet fælles familierum, køkkenet kigger bag spisestuen i sort, hvidt og træfunktioner. Et betongulv og lakeret hvidt kabinet giver et lærred til en rustik bænk med en plade. Rundede sorte funktioner i en udsugningsventilator og belysning afspiller hvid afføring og et krom køleskab, tilføjer det moderne. Bredpanede vinduer indrammet i kraftigt sort lader ydersiden komme ind.

  • 12 |

  • 13 |

  • 14 |

  • 15 |

  • 16 |
Forbi køkkenet og spisestuen lurer en godbid under trappen. Storformat beton fører til en udstillingsgarage med en lovlig biler i rødt rød. Fokuspunktet i dette åbne hus, dets røde trækker øjet fra spisestue, opholdsstue og køkken. En subtil grå bænk tilbyder et sted at tage sin skønhed ind.

  • 17 |

  • 18 |

  • 19 |

  • 20 |

  • 21 |

  • 22 |
Soveværelserne skaber rum, hvor voksne og børn kan lege - separat. De er beliggende på modsatte sider og har hver et trekantet loft. Børnens soveværelse tilbyder en sikker havn i en moderne loftsstil. Overdækket i lyst træ åbner det sig til to tepee-husrammer med to te-sengeborde. Åbne vinduer på toppen og siden slipper dagslys ind, glødende rav om natten. Rummet i lyst træloft og et monokromatisk garderobepanel strukturerer rummet. En bænkeskrive vender ud mod vinduet med en regnbuefarvet ottoman som sæde.

  • 23 |

  • 24 |

  • 25 |

  • 26 |

  • 27 |
På den modsatte side af huset sover forældrene i rustikke toner. Lys trægulve og trussing afslører et område lavet bredt af både døre og skydevinduer. Store, sorte indrammede ruder fra køkkenet åbner op for skoven, mens jernskydde staldørene strækker sig til korridorerne. En bedrøvet tresengramme, sort jernhylde og en spindelvevekrone giver karakter. Skydevinduer afslører en udendørs balkon.

  • 28 |

  • 29 |

  • 30 |
Korridorerne er et udstillingsvindue for anvendte materialer. Fra soveværelset til gangen blandes nødstedt træ med glas og jern. Fra toppen af ​​trappen konger hvid, lys træ og beton. Mod badeværelset afslutter nødstedt træ og beton en fuld cirkel.

  • 31 |

  • 32 |

  • 33 |

  • 34 |
To badeværelser viser både voksne og børn. Det store badeværelse er glat og industrielt med poleret, ufuldkommen træ, en simpel glasbruser og luksuriøs væg til gulv beton. Badet i hvidt forbliver børnenes badeværelse forenklet i porcelænsfaciliteter med pop af gråt flisebelægning. Et sort beskyttet spejl tilføjer et element i spillet.

  • 35 |

  • 36 |
Se tegningerne nedenfor for at få et overblik over husets layout.

  • 37 |

  • 38 |


Tjek dette fantastiske videoopslag af dette hus:


Se videoen: Forest (Kan 2021).