Design

Et fantastisk hulehus i Spanien

Et fantastisk hulehus i Spanien

Den moderne mand er gået i fuld cirkel. Under menneskehedens daggry plejede folk at bo i huler. Langsomt tog vi vej ind i murede mure. Men for nylig er mennesket gået tilbage til vores rødder. Og vi må sige, hvis vi alle kunne bo i huse som disse, gifter vi os alle tilbage til at være hulebeboere uden sekunder tøven. Cuevas del Pino ejendom ved UMMO Estudio sidder beliggende i skråningerne af Sierra Morena. Et område, der er kendt for sin Calcarenite-klippe, arrangeret i lag, der danner geologiske formationer. I århundreder er disse formationer blevet brugt af lokale hyrdere. I dag er en af ​​disse formationer nu et komfortabelt elegant hulehjem.

  • 1 |
Traditionelt er hulerne i Sierra Morena blevet brugt af landbrugsarbejdere som et husly mod elementerne. Men ejendommen Cuevo del Pino er for nylig blevet udviklet til nye formål, og dette landlige hotel er moderniseret og omdannet til et smukt hjem.

  • 2 |
Arkitekterne var omhyggelige med at respektere de eksisterende elementer, de formede deres design omkring hulens naturlige elementer. Slutresultatet er en blanding af yin-yang-typen af ​​organisk og moderne arkitektur.

  • 3 |
Landskabet er blevet holdt enkelt og naturligt. Det meste af det originale landskab er blevet bevaret, som det altid var. En velplejet græsplæne, buskhave og grusvej er de eneste menneskelige bidrag. Lagene med sten blev ikke fjernet, snarere blev der plantet græs på toppen af ​​det, hvilket gjorde dette til en naturlig havefunktion.

  • 4 |
Hvide vægge i stedet for en mere neutral farve er et rent lærred, der fremhæver skønheden i det omgivende landskab. Designerne vidste bedre end at prøve at matche landskabets ageless skønhed.

  • 5 |
De marmor- og cementmosaikgulve er et moderne aspekt, der udjævner de ujævne klippegulve for menneskelige fødder. De udækkede vinduer og glasdøre vender mod syd med det specifikke formål at lade være i naturligt lys.

  • 6 |
Her får vi et kig ind i det indre af huset. Væggene er holdt naturlige, og dette har været det vigtigste designkoncept. Væggene er i sig selv en accent, så møblerne er for det meste komplementære til hulens udsøgte rå natur.

  • 7 |
Håndlavede træmøbler giver hele huset varme. Vævede tæpper lyser rummet op uden at være modbydelige. Hulen kan være gammel, men møblerne er avanceret og behagelig. Bare fordi huset ligger i en hule, betyder det ikke, at du har brug for at leve som en huleboer, og derfor er moderne bekvemmeligheder en vigtig facet af rummet.

  • 8 |
Ideen var at opnå et bredt, diaphanous rum med nutidens bekvemmeligheder. For at respektere hulens eksisterende kurver, passer designere møbler ind i væggens nuværende buer. Væggene var let rettet, men for det meste blev de forladt alene for at bevare den ægte ruhed i hulen.

  • 9 |
Selvom huset fokuserer på husets naturlige skønhed, er der tilføjet nogle dekorationer for at forhindre pladsen i at stole for stærkt på den egentlige hulrum. Dette subtile midtpunkt, dette æstetisk behagelige ornament holder bordet fra at være tomt og kedeligt.

  • 10 |
Køkkenet er hjertet i ethvert hus og også det rum, hvor det meste af aktiviteten i en husstand finder sted. Så det giver mening at placere køkkenet på det sted, hvor mest lys kommer ind, ved at sætte det i dets eget rum, køkkenet føles stadig en del af hulen, men er ikke begrænset på nogen måde. Designer skabet til højre kan findes i soveværelset, de rå træplanker og spejl fortsætter strømmen af ​​organiske vægge på det almindelige hvide lærred. Hulen væggen her er ikke ændret, skabet blev indbygget i væggen for ikke at fjerne en unik designfunktion.

  • 11 |
Et bredt vindue, der er indbygget i hulevæggen, bliver afdækket, og derfor får soveværelsesområdet en rigelig mængde naturligt lys. Det mønstrede gardin på himmelsenget og det uldne gulvtæppe opfinder et lunt hjørne, som husejeren kan nyde i slutningen af ​​dagen.

  • 12 |
En minimal mængde møbler blev tilføjet for ikke at rodet pladsen. I denne del af huset kan vi se designkonceptet opnået. Marmorgulvet og de hvide vægge er et element, der gør rummet større og lettere. Det originale tag har været uberørt, hvilket fjerner behovet for unaturlig udsmykning, mens møblerne blødgør hele rummet.

  • 13 |

  • 14 |
En åbenlyst kombination af gammelt og nyt klippeloftet blødgør den hvide væg, mens den hvide væg bringer lys til et sted, der aldrig har set solen før.

  • 15 |
Badeværelset er indbygget i klippen med et marmor- og cementmosaikgulv for at forhindre husejeren i at glide ned i et smertefuldt fald. De selvstændige faciliteter blev indbygget i væggene for at kombinere de to designordninger. Det åbne vindue indeholder landskabet ind i layoutet, mens en gul lerskål til en vask og lilla sæbebeholdere er lyse strejf af farve. De hvide håndklædedæk er et praktisk element, og kromhaner og brusehoved er en elegant og luksuriøs tilføjelse til badeværelset.

  • 16 |

  • 17 |
Plantegningen viser, hvordan hulen er blevet sikkert og praktisk renoveret for at imødekomme behovene hos den moderne og trendy husejer.

  • 18 |



Se videoen: Sprogrejse til Málaga 2016 (Kan 2021).