Design

Åbent naturvindue med dette grønne omgivet vietnamesisk hjem

Åbent naturvindue med dette grønne omgivet vietnamesisk hjem

Kom tættere på ægte friluftsliv. Dette grøninspirerede hjem, kaldet 'The Drawers House', blev konceptet af MIA Design Studio for at lade friluften komme ind. Baseret i Vung Tau, Vietnam, bruger det 60% af sine 470 kvadratmeter kun til landskab. Værelserne opfører sig som ‘skuffer’, glider ind og ud mellem skiftende lommer med have, pooler og naturlige udsigter. Vendt i samme retning viser hver skuffe et rum, der er ispedd natur - værelser, hvor naturen styrer atmosfæren, giver lysstyrke, skygge, lysmønstre og kølig ved dens omgivende faunas indflydelse. Tag en tur gennem dens forbinder gangen for at se dens mange lommer for dig selv.

  • 1 |
Vores første udsigt inviterer til en åben plan plads pyntet med puljer, flisebelagte terrasser og en overflod af grønne omgivelser. To trædøre indrammer hver side af et bredt glaspanel, det perfekte sted at se ud til de grønne omgivelser. Under sving afspejler poolen og glasset den levende natur.

  • 2 |
Ser man diagonalt ud, skaber brede gipsark en skillevæg og en gårdhave, der tilsyneladende matcher gulvflisebelægningen. To træer får venner i en central poolplantning, hvilket giver skygge for sin skole af fisk.

  • 3 |
Træelementer fortsætter med det naturinspirerede tema, da lakerede trædøre smelter ind i tømmervenetianer. Greenery linjer overfladerne, hvilket gør sig kendt i beplantede hække og mos omkring poolen. Brude slørklippere griber fat i udvendige vægge.

  • 4 |
Interiøret skaber varme med flere træfunktioner. Polerede sofaborde satte en forgrund til et fuldt panelet trækøkken og spisebord. Perfekt matchende dørkarmerne får deres mørke træ nuancer pusterum af en moderne sofa, der tilbyder et sted at ligge - eller sidde - og se verden gå forbi.

  • 5 |
En perfekt indendørs og udendørs harmoni udstilles i spisestuen. Ser man ud fra poolen, dingler brudeslørklippere i baggrunden - og reflekteres tilbage i poolens glans. Resultatet? En symmetrisk, afslappende udsigt, der vil friste de mindst overtroiske gæster til at tro på magi.

  • 6 |
En udsigt mod ejendommens indgang viser de besøgende første glimt af denne moderne oase. Træer svever over siderne af dets udvendige gipsvægge, matchet med afskårne rækker af hække og et ensomt træ i dets hjørne. Lange, slanke ruder af betonbelægning giver en glat overflade til den ru, rustikke dør. Puljen og dens reflektioner skaber en atmosfære af ro.

  • 7 |
På husets væg indvendigt spejler køkkenets glatte overflader det udvendige. Tykke sorte understøtter tegner linjer med et vandret hængende lys, gjort alle lysere med indbyggede LED'er. Enkle vandhaner og håndvaske holder fokus på husets layout og kulisser.

  • 8 |
Fra spisepladsen blænder en mur af brudeslørklippere sanserne. Spisestole bakket med loungens paneldesign hjælper med at trække rummet sammen, mens træ og hvid dækker resten.

  • 9 |
Centreret omkring en central korridor giver hjemmets layout natur til at skinne igennem. Ved hjælp af blandede elementer som trælister og gips giver dets design drømmende gangbroer, da plantelivet interagerer med flere forskellige underlag.

  • 10 |
Et lille hulrum mellem korridorens tagdækning og tilstødende vægge lader solen stråle igennem. Brude slørklippere møder en seng med bregner midt i andre planter beriget med elementerne udenfor.

  • 11 |
Foring af gangbroerne med trælister på den ene side, hængende creepers på den anden, forekommer pladsen åben, lys og luftig. Slanke hvide lofter og lyse sten sikrer, at de naturlige forbliver det centrale element.

  • 12 |
Gå ud af de vigtigste værelser, besøgende finder hele rum gennemvævet med grønt. Overdækkende vægge og maskeringsvinduer, brudeslørkløbere giver en skillevægge fra centrale opholdsområder. Vokset græs og bregner stiger gulve, mens nogle få træer står højt som naturens statuer i centrum.

  • 13 |
I overensstemmelse med sin eksemplariske indendørs / udendørs strømning efterligner flere indvendige dele det udvendige design. I soveværelset henviser et stående garderobeskab til korridoren til korridoren, hvilket skaber en lang spaltet linje, når du kigger ud af vinduet. En trædør til siden forbinder hjemets facade.

  • 14 |
Soveværelsets skrivebord giver et segment fra ydersiden til indersiden. Mørkt vandret træ skaber hylder og et bord, der vender korridorens trælister og dørkarmer på hovedet. Hvidt dækker strøelse, skabe og aircondition, der giver en dæmpet indretning og et sted at slappe af. Et par bibelske figurer på toppen af ​​hylderne giver personlighed.

  • 15 |
Forbløffende traditionelle vægge til et fuldskala vindue, badeværelset skjuler kun delvist udsigten med to lange, elegante spejle. To firkantede dræn spejler dem i køkkenet, mens et stående skab i Jenga-stil efterligner en trælog-form. En linje med natursten bag giver en finish.

  • 16 |
Fra sin gade foran ser hjemmet moderne og rummeligt ud og skjuler hemmeligheden bag sin naturlige oase. Et løvtræ i slutningen matcher farverne på dets rankere.

  • 17 |
Når man ser fremad, afslører husets design dens skatte. En gipsvæg, der fungerer som en port ved siden af ​​træ skydedøre, giver den naturelskende byboer privatliv.

  • 18 |
Tjek vores planer ovenfor og nedenfor for en mere detaljeret indsigt i, hvordan huset fungerer. Disse planer viser, hvordan hjemmet naturligt ventilerer, er lagt i en plantegning, hvordan naturen skærer rummene sammen, og hvordan dets 470 kvadratmeter er opdelt.

  • 19 |

  • 20 |

  • 21 |

  • 22 |


Anbefalet læsning: Smukke tropiske villaer på Bali

Se videoen: 10 DAGE 10 VIDEOER: MAD MED JOHANNE - VIETNAMESISKE RULLER u0026 PEANUT SAUCE (Oktober 2020).