Design

Bauhaus Style Home med indvendige glasvægge

Bauhaus Style Home med indvendige glasvægge

En bevaret Bauhaus-bygning fra 1930-tallet i hjertet af Tel-Aviv har en lejlighed, der er blevet renoveret for at afspejle dens tidligere herlighed. Dette er det private hjem for arkitekterne Amir Navon og Chen Navon, der arbejdede i samarbejde med interiørarkitektene Lital Ophir og Ilana Bronfen på 97 kvadratmeter. Der er også inkluderet en makeover på en 37sq m balkon med udsigt over en af ​​byens mest attraktive boulevarder, beliggende ved siden af ​​Israels nationale teater, 'Habima'. Holdet erkendte kollektivt vigtigheden af ​​at ære bygningens arv ved at bevare sin klassiske Bauhaus-arkitektur fra 1930'erne og begyndte at give det moderne interiør en injektion af klassisk-europæisk stil.

  • 1 |
Denne lejlighed havde tidligere gennemgået en renovering for et par år siden med tidligere lejere, men resultatet blev et tæt og kedeligt rum uden naturlig strøm til det udendørs balkonområde. Lejligheden havde mistet sin karakter og fornemmelse af unik stil. Det blev besluttet, at interiøret skulle holdes som et stort rektangulært rum, der løber parallelt med de 4 skydedøreudgangsdøre ud til Bauhaus-balkonen, så naturligt lys kunne vaske ind.

  • 2 |
En monokrom farvepalle af hvid, grå og sort danner grundlaget for nogle meget stærkere noter af grønt og blåt, ligesom denne Husk-sofa fra BB Italia, der vender ud mod udsigten over balkonen.

  • 3 |
Den langsomme stol fra Vitra, placeret nær hylder fra gulv til loft, giver et behageligt sted at læse. En original blokvæg er blevet udsat som baggrund, og et Doshi Levian-tæppe afslutter det afslappede look.

  • 4 |
Loftet i 1930'ernes lejlighed er opretholdt i sin oprindelige højde på 3 meter. Opmærksomheden henledes på dens rigelige højde med installationen af ​​4 interessante spisestue pendelys. Miss-matchede moderne spisestole tilføjer poser med finurlige karakterer ved bordet, som er placeret foran køkkenøen lige bag sofaen.

  • 5 |
Den rene og luftige fornemmelse i boligen kommer fra at implementere en række fritstående elementer, som ikke forstyrrer hele rummet. Den begrebsmæssige opfattelse af 'øer' plus materialer Carrera marmorsten, stål, glas og sildebeneg svarer til en kølig stemning.

  • 6 |
Køkkenet består af en stor grøn opbevaringsterning og en specialdesignet central køkkenø, der bruges forfra og bagfra. Den delvis flydende hvide ø indeholder kogepladen og ovnen, et bageplads og opvaskemaskinen. De grønne skabe skjuler to køleskabe, en vandbar og en kaffemaskine, plus servise og spisekammer.

  • 7 |
Gangbroer dannes naturligt mellem disse fritstående mængder, der fører vejen til soveværelser, badeværelser og altanen.

  • 8 |
Den høje grønne køkkenopbevaringsterning er fuldstændig omgivet af en glasvitrine, der er delt af stenhvide belgiske profiler, der minder om bygningens europæiske stil. Døre placeret på hver side af de grønne skabe fører ind i et legerum.

  • 9 |
Den grønne terning byder også på en vis opbevaring på denne side, perfekt til opbevaring af skraldespande med legetøj eller til at organisere kunst- og håndværksforsyninger. Thekids indretning er blevet holdt enkel; kun pænt indrammede kunstværker antyder rumets formål.

  • 10 |
Ekstra naturligt lys strømmer ind i legerummet via den indvendige, kabelførte glasvæg og døre.

  • 12 |
Det store soveværelse er adgang via belgiske profilerede glasdøre, der svarer til dem, der ses i det åbne opholdsstue. Soveværelset 'væg' er faktisk en specialdesignet modulær enhed. Den brugerdefinerede tømrerarbejde er både en sidebænk for dem, der kommer ind og ud af lejligheden på den ene side, og et skab, der er adgang til fra soveværelset på den anden side. Et eget badeværelse er indkapslet i et glaseret volumen, der står i fuld visning fra soveværelset, indtil der er tegnet et privat gardin.

  • 13 |
Flere kobber accent stykker kan findes dekorere badeværelset område. De andre elementer heri er blevet holdt helt hvide for et friskt skinnende look. Selv den unikke vandhane over en væghængt terningbassin har den snehvide behandling.

  • 14 |
Et lille bord fungerer som en praktisk hylde til sæbeholdere, hvilket gør badeprodukter let tilgængelige, når de er under bruser.

  • 15 |

  • 16 |
Børnens værelse er designet til at rumme en ung dreng og pige. En specialfremstillet seng giver de to mulighed for at sove fod til fod med opbevaringsskuffer under.

  • 17 |
Børneværelset er bygget af betonvægge og måler kun 10 kvm. På grund af dets begrænsede forhold blev gulvpladsen holdt så klar som muligt for at tilbyde et mere rummeligt område til børnene, hvorfor vi finder størstedelen af ​​legetøjet, der er gemt i legerummet. Modsat den unikke seng var et specielt skab også specialdesignet. Dette huser en indbygget station, der skifter ble.

  • 18 |
Badeværelset er en minimalistisk affære med sorte vandhaner og vægopbevaringsskabe.

  • 20 |
Ude på Bauhaus-balkonen er der plads nok til en familie-picnicbord til behagelig al fresco-middag.

  • 21 |
To komfortabelt polstrede sæder er fordelt langs balkonen, så husejere kan nyde udsigten fra forskellige perspektiver og på forskellige tidspunkter af dagen, når solen bevæger sig rundt.

  • 22 |


Anbefalet læsning: Moderne Bauhaus Style Home i Haifa

Se videoen: Peoples Palaces - The Golden Age of Civic Architecture: Neo Classical BBC, Full Documentary (Oktober 2020).