Design

Det moderne hjem i et majestætisk regnetræ før krigen

Det moderne hjem i et majestætisk regnetræ før krigen

Dette eksempel på moderne arkitektur, designet af ONG ONG, ligger i en enorm frodig grøn have i Singapore. Et kolossalt regntræ fra før krigen blomstrer i det anlagte landskab med en sådan storslåethed, at meget af arkitekturen er designet omkring at nyde dens tilstedeværelse såvel som andre mindre og forskellige træarter. Mens den er helt beskyttet og indpakket med moderne indendørskomfort, kan naturen stadig observeres og optages fra hele dette hjem; beroligende møder med naturen er tilgængelige gennem udvidelser af glaserede vægge, der kan trækkes helt ind for problemfri forbindelse. Ved solnedgang lyser den modne have dramatisk, så den altid kan værdsættes, selv om natten.

  • 1 |
Den moderne bygning er to etager høj, med en ekstra kældergulv skjult for synet, når man er foran huset. Hjemmet er hævet lidt fra jordoverfladen, afgjort på et plan plan med udendørs pooldæk.

  • 2 |
Dækket skubbes glat op mod det indvendige gulv, hvilket fremmer en sømløs indendørs og udendørs opholdsoplevelse, når store glasvinduer er trukket helt ind. En bro krydser en skødepool for at muliggøre lige passage fra indersiden af ​​hjemmet til den velplejede havegræsplæne.

  • 3 |
Boligen er beklædt med varmt farvet træ. Et matchende træhegn markerer dets ydre grænser.

  • 4 |
Spaltet træpaneler giver en beton- og glasfacade pause.

  • 5 |
En del af jorden er blevet skåret væk mellem siden af ​​huset og kanten af ​​skødebadet; dette er en let brønd til kælderværelser. Denne udskårne tillader også, at det smukke regntræ i haven kan kigges op fra det underjordiske niveau.

  • 6 |
Et andet imponerende træ står stolthed over stedet på sin egen lille bakke i udkanten af ​​pooldækket.

  • 7 |
Glas spænder over hele længden af ​​første sal for en uafbrudt panoramaudsigt over grunden.

  • 8 |
På den ene side af det udvendige er der en stor moderne haveskulptur.

  • 9 |
Dækning løber langs bagsiden af ​​hjemmet, ligesom græsplænen, modne træer og buske.

  • 10 |
Om natten fremstår huset som en smuk lanterne med internt lys, der filtrerer gennem siderne.

  • 11 |
Haven er i vid udstrækning afskærmet fra udsigt ved indgangen med en granitvæg, men de sammenflettede paneler skaber en række slanke, åbne kroge for at skabe en indbydende atmosfære.

  • 12 |
Granens ru struktur er i kontrast til glatten af ​​beton, træ og glas.

  • 13 |
En indbygget planter holder mere grønne ved poolen.

  • 14 |
Kælderen åbner ud mod en nedre del af den skrånende have, hvilket effektivt skaber et sekundært jordniveau. En udendørs bænk her giver et roligt sted til reflektion.

  • 15 |
Tilbage foran på huset kan vi se, at interiørmøbler er valgt i dæmpede farver for at komplimentere udvendige toner.

  • 16 |
Et kig ind i loungen afslører en vindeltrappe - en form, der reflekteres af havenstatuen.

  • 17 |
Den indvendige arkitektoniske trappe ses fra poolområdet.

  • 18 |
Når vi træder ind i hjemmet fra haven, går vi ind i en hovedstue, hvor vindeltrappen fører til øverste etage.

  • 19 |
I midten af ​​stuen er et unikt sofabord, der ser længe nok ud til at passe et par hundrede kopper kaffe på!

  • 20 |
De åbne trædebaner i trappedesign giver dig mulighed for at se hele vejen op og minder om de spaltede træpaneler langs det ydre af hjemmet.

  • 21 |
Trappens sider er solide, toppet med en simpel sølvliste.

  • 22 |
Trappen kan nås direkte fra hovedindgangen til hjemmet.

  • 23 |
Trappen afspejles i den blanke hvide gulvbehandling derunder.

  • 24 |
Køkkenet har også en blank hvid finish, der dækker kabinetfronter og bordplader. En række rige træskabe matcher et indbygget spisebord, der smiler mod den centrale ø.

  • 25 |
Fire trestole flanker det skræddersyede spisebord, under en usædvanlig klynge af spisependelys. Et løb af hvide skabe fra gulv til loft dækker en hel væg i køkken spisestuen.

  • 26 |
En serveringsluk afslører et andet køkkenområde, hvor den rigtige madlavning finder sted, og det rigtige rod kan holdes ude af synsvidde.

  • 27 |
Oppe på anden sal finder vi soveværelset. Placeringen af ​​hjemmearkitekturen giver udsigt til haven og har regntræ fra alle de vigtigste rum, inklusive denne. En komfortabel soveværelsestol er placeret ved vinduet for fuldt ud at sætte pris på panoramaet.

  • 28 |
Et eget badeværelse har en skillevæg, der adskiller det fra soveværelsets walk-in closet. Ved at trække partitionen tilbage kan rummet udvides, hvilket skaber et generøst stort boudoir. I denne store vaskeplads finder vi også ubehageligt håndvask til badeværelset og et afskærmet toilet.

  • 30 |
Et moderne piedestalbassin kigger ud gennem trælister ...

  • 31 |
… Men er flankeret af mere dramatisk granit.

  • 32 |
Den glatte finish af de moderne badeværelsesmøbler kontrasterer smukt med den rustikke væg.

  • 33 |
Kælderen er dedikeret til afslapning og underholdning, hvor der er et filmrum, en stor multifunktionshall og et spa-rum, plus et eget udendørs grillområde. Efter alt dette er der stadig plads til selvstændige servicekvarterer. Lysbrønden bringer udsigt over regntræet.

  • 34 |
Selvom vi elsker lidt faux hjortedekoration til hjorte, håber vi, at disse ikke er den rigtige handel!

  • 35 |
Om aftenen er bunden af ​​poolen fyldt med en stjerne lysinstallation.

  • 36 |
Arkitektonisk belysning tillader, at hele hjemmet kan beundres og nydes i de små timer.

  • 37 |

  • 38 |

  • 39 |


Anbefalet læsning: Serene Sun House i Singapore

Se videoen: Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest (Oktober 2020).