Design

Blændende hjemmeværende makeover med før og efter billeder

Blændende hjemmeværende makeover med før og efter billeder

Potentiale kan findes i næsten ethvert rum, hvis du har øje for det. Inspiration kan måske ikke strejke, når du er vokset op i et uorganiseret og aldrende interiør, men denne blændende familiehjemmeaktivitet afspejler den friske smag fra en ny generation. Dette familiehus blev ombygget af Simple Interior Design Alliance til datter af en forfatter, der stammede fra en ivrig læsefamilie. Dette forfatterhjem var fyldt med bøger og rod og råbte om en komplet redesign. Layoutet for hvert område blev planlagt for at maksimere lys, og indretningen modtog en radikal eftersyn, der omfattede en længe for sen installation af organiserede opbevaringsløsninger.

  • 1 |
Før ombygningen gjorde, at skrøbelige opbevaring gjorde gangen til at virke forskudt og overfyldt. Gangenes dimensioner er faktisk ret rummelige, skønt du aldrig ville have kendt det omgivet af snusket indretning og hængende ledninger.

  • 2 |
Den nyindrettede hall er nu en frisk vision af hvid indretning og træ accenter. Fire store skabe er flushmonterede, hvor det gamle åbne skoholder, der plejede at balancere. De rigelige opbevaringsenheder er hvide, så de kan blandes med væggene. de har en åben hylde gennem midten for at vise rumdybden. En hvid LED-stribe får den forsænkede hylde til at se lys og ren ud.

  • 3 |
Alle de gamle udsatte ledninger er skjult i gipsarbejdet.

  • 4 |
Nu er de første indtryk af hjemmet lyse og indbydende.

  • 5 |
Før ombygningen var stuen en scene med kaos med dårlig belysning og ventilation.

  • 6 |
Ombygningen af ​​stuen involverede en justering af væggen, der markerede skillet mellem loungen og hallen, så det blev kvadratisk ud for åbningen. På den anden side blev indvendige døre fjernet for at gøre spisestuen til en del af det samme kontinuerlige opholdsrum. Den nye tv-vægindretning involverede tilføjelse af masser af lagerplads til mediegenstande og at fange andre omstrejfende ejendele. Designet var også beregnet til at få en følelse af nærhed til naturen med en overflod af naturlige farver, trækorn og grønne accenter.

  • 7 |
Træ-hekkende sofaborde efterligner formen på en halvmåne og en fuldmåne. En dekorativ vase giver et strejf af elegance i rummet.

  • 8 |
Før omdannelsen var spisestuen ikke-eksisterende. Dårlig pladsplanlægning betød, at dette område oprindeligt blev brugt som ekstra køkken- og hjælpeplads.

  • 9 |
Genindførelsen af ​​en spisestue får hjemmet til at vises rigeligt mere rummeligt. En klynge med tre spisestue pendelys er fastgjort over spisepladsen, så det ser ud som om bordet altid har ligget lige her. Træindrammede glasskydedøre er installeret for at gøre det muligt at afskærme køkkenets lyde og lugt fra resten af ​​opholdsrummet, når det ønskes.

  • 10 |
En røget glas kande og drikkeglas sidder klar på træ spisebordet. Et klart vindue er placeret i studievæggen overfor det moderne spisesæt, så det lånte lys strømmer igennem.

  • 11 |
Inden køkkenet fik sin eftersyn, var de dårligt aldrende enheder uden for lurvede. Den såkaldte udsmykning var en hodgepodge af stilarter og finish.

  • 12 |
En overspillet med køkkenudstyr fyldte to tårne ​​med midlertidig hylde.

  • 13 |
Nu er det skinnende nye hvide og træ køkken ikke genkendelig som den samme plads. En højspændingsovn med integreret emhætte bringer kogepladsen opdateret i teknologiske fremskridt.

  • 14 |
Den plads, der oprindeligt blev besat af den gamle hætte, kan nu bruges på en mere praktisk måde til skjult opbevaring, der hjælper med at bevare det nye niveau for orden og hygiejne. Et pænt krydderieramme og en indendørs urteplanter er de eneste ting, der er ude på bordpladen.

  • 15 |
Køkkenet har stadig plads til et udvalg af åbne reoler, men nu er de slanke i udseende med visuelt behagelige skærme.

  • 16 |
Inden undersøgelsen blev temmet, så bøgerne ud til at kommandere rummet som deres helt egne!

  • 17 |
Det pakkede hjemmebibliotek var produktet af pigens forfatterfar, der nød at læse. Den overvældende bogsamling skabte imidlertid også en yngleplads for andet husholdnings rod.

  • 18 |
Uniforme stabler udfylder nu skarpt studiet. Det roligt organiserede rum er nu indbydende og befordrende for arbejde og koncentration.

  • 21 |
Før den nye dekoration blev overlejret, blev den originale placering af sengen opretholdt nostalgisk.

  • 22 |
Den gamle kronestøbning blev fjernet for at skabe et mere minimalistisk soveværelse. Det samme bløde grå, hvide og træfarve blev bragt igennem fra boligarealet.

  • 23 |
Skrivebordsstolen i soveværelset er en gentagelse af spisestuestolene, hvilket betyder, at dette stykke kunne kaldes, hvis der kommer en ekstra gæst til middag.

  • 25 |
Før dette rum blev et gæsteværelse, blev det brugt som hjemmekontor.

  • 26 |
Der blev valgt en sovesofa i stedet for en fuldt seng, da denne kun vil blive sovet meget lejlighedsvis. At tilbyde et behageligt sted at sidde betyder, at dette værelse får større brug.

  • 28 |
Før renoveringen var badeværelset en komplet katastrofe. Et vanvittigt sammenfald af opbevaringskurve spildt fra et grimt opbevaringsstativ og barnlige overførsler dansede på tværs af daterede vægfliser.

  • 29 |
Den visuelle støj fik det overfyldte rum til at føle sig ubehageligt smalt.

  • 30 |
Matchende træbadeværelseskabe og glatte grå gulvfliser gør det nydesignede rum til at se overraskende mere rummeligt ud.

  • 31 |


Anbefalet læsning: Singapore Flat Multifunktionel Makeover

Se videoen: How to Build a Home Gym on a Budget. DIY Home Gym Equipment Essentials (Oktober 2020).