Design

Vietnamesisk villa med åbne plan rummer mezzanin niveauer

Vietnamesisk villa med åbne plan rummer mezzanin niveauer

En glat moderne villa, designet af QBI-studiet i Vietnam, skærer ned i den blå himmel fra frodige grønne haver. Anført af arkitekten Tran Le Quoc Binh har projektet et unikt og ungdommeligt look, der ikke kun var baseret på stor stil, men på husejernes individuelle personlighed, og hvordan de bruger deres bolig. Der måtte opnås en balance mellem kunstneriske ideer og praktisk for at danne et smukt funktionelt hjem. Faciaen med dens kantede volumener, porthole og brevkassevinduer er spændende og indbydende, der fylder os med undring over hvad der ligger inden i.

  • 2 |
Hvert tagområde er vært for græs og grønne planter, der får den nye bygning til at virke som om den har stod her for evigt og bliver en med landskabet.

  • 3 |
En moderne udendørs stol og afføring afvikles på en udsat gårdhave, der løber længden af ​​bygningen. En frodig grøn græsplæne skyndes op for at mødes med den rene hvide sti.

  • 4 |
Patio-designen smelter sammen med et dæk omkring siden af ​​huset ved siden af ​​en pool med funktionelt vandfald.

  • 5 |
En al fresco spiseplads ligger på poolterrassen under en udendørs moderne væggen, hvilket betyder, at den udendørs spiseplads kan bruges til en mørk aften. Tilføjet glød kommer fra de indvendige rum gennem store terrassedøre. Det indvendige spiseplads kører direkte ved siden af ​​dets udvendige alternativ.

  • 6 |
Grænser af frodige eksotiske planter omgiver den lyse blå swimmingpool og det boblende vandfaldsfunktion.

  • 7 |
Den azurblå pool skinner i sollys.

  • 8 |
På den anden side af glasset er boligindretningen et sofistikeret, men frisk skema, dekoreret i kontrastfulde træfarver med sprøde hvide vægge og lofter.

  • 9 |
Stueloftet er stort set dækket af et imponerende og iøjnefaldende stykke skulptureledninger. Flokken af ​​guldfarvet tråd gentages af et kunstværk på tv-væggen. En lang træenhed er blevet monteret på væggen under tv'et, hvilket giver opbevaring til mediegenstande og hyldeplads til fremvisning af blomsterarrangementer og andre dekorative vaser. Flere blomster vises på det glas sofabord i midten af ​​stuen og på et blå sidebord ved sofaen.

  • 10 |
Et farverigt tæppe forankrer opholdsstolarrangementet på sin plads. Blandede huede spredepuder på den grå lædersofa og stole vælger de forskellige nuancer i tæppets væv.

  • 11 |
Wirework skygger og trærefleksioner fra haven projektet over de rene hvide vægge i det rummelige interiør. Glødet af indvendige lys danser på tværs af blanke gulve.

  • 12 |
Bagsiden af ​​stuen skærer væk i en vinkel for at afsløre en åben gangbro ind i en formel spisestue. Værelset rummer et imponerende Live Edge-spisebord med plads til op til 10 spisesteder.

  • 13 |
Displayhylder i spisestuen kan ses fra stuen på den modsatte side. De blinkende spisestue pendelys skinner lige gennem det åbne display.

  • 14 |
Gulvet i spisestuen har en mørkere tone til gulvet i loungen, som giver de to rum deres egen identitet. Spisestuen loftet er træ beklædt til at matche gulvet, og for at skabe et koseligere, mere intimt socialt sted.

  • 15 |
Det er i spisestuen, at vi finder vindueshovedvinduet, der først blev set på hjemmets facade, sammen med et brevboksvindue. Terrassedøre på det andet aspekt holder rummet lyst og lyst. Der er et andet sæt døre i den modsatte ende for at skabe en afkøling gennem brisen.

  • 16 |
Der er et andet vinduesvindue i den øverste halvdel af stuen med dobbelt højde, løbende niveau med mezzanin landing. Her bliver den udsmykkede trappe-balustrade en moderne klar glasbarriere; gennemsigtigheden holder rummet åbent og visuelt dramatisk.

  • 19 |
Der er et fælles studieområde ovenpå i et åbent bibliotek, der passeres ved trappen.

  • 20 |
En gyngestol sidder foran filtreret sollys og udsigt gennem en træklatvæg.

  • 21 |
Det udsmykkede trappedesign giver interiøret en blomstrende klassisk skønhed.

  • 22 |
Det store soveværelse er delt i to halvdele. I søvnrummet er der placeret et hvidt og trævinget hovedgærde mellem to matchende enheder med natbordlamper i glas.

  • 23 |
Bag hovedgærdet fungerer en moderne århundrede moderne kommode som en rumdelere. Den anden halvdel af soveværelset er blevet til en undersøgelse.

  • 25 |
En walk-in-garderobe med ø er færdig i blå og rig træfarve - en subtil farvehistorie, der løber gennem hele hjemmet.

  • 26 |
Blå skærmhylder dekorerer væggen lige uden for badeværelset, hvor en makeup forfængelighed fylder den første halvdel af rummet.

  • 27 |
Den anden del af badeværelset er adgang til under et panel af farvet glas og er hjemsted for et fritstående badekar, der skiller sig ud på en seng med småsten.

  • 29 |
Mere højt til loftet ovenpå skaber muligheden for et andet mezzaniniveau.

  • 30 |
Der er et hjemmebiograf i villaen.

  • 31 |
Den anden sofa i hjemmebiografen er hævet for at give et mindre forhindret udsyn via folkene i skrifttypen.

  • 33 |
Udvendige lys gør hjemmet og haven til et indbydende sted om natten.

  • 34 |
Når tændt, bliver plantningen en dramatisk del af arkitekturen.

  • 35 |
Bygningen ser spændende ud fra gaden.

  • 36 |

  • 37 |

  • 38 |

  • 39 |

  • 40 |


Anbefalet læsning: Mezzanine niveauer og værelser der bor nedenunder

Se videoen: Witness to War Interview with Colonel James H. Benson (Oktober 2020).