Design

Bæredygtigt luksushus i Hamptons, NY

Bæredygtigt luksushus i Hamptons, NY


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Mange af den rige og berømte ferie i Hamptons, New York, og det er let at se hvorfor. Smuk natur og storslået palæ føjes op til en legeplads for de velhavende steder, ligesom dette familieforhold på 4000 m² i Hampton Bays, i byen Southampton. Studio Mapos arkitekter er designet til grundlæggerne af et familieejet fransk globalt skønhedsmærke og har udviklet et tidløst design, der inkorporerer den nyeste teknologi og strategier i bæredygtig design. Den 5 hektar store grund er en fantastisk beliggenhed med udsigt over Peconic Bay og giver glitrende udsigt over vandet til huset. Kortet insisterede på, at det nuværende træarrangement og naturens fauna på stedet skulle beskyttes og respekteres.

  • 1 |
  • Fotograf: Michael Moran
Arkitekturholdet placerede strategisk bygningen på stedet for at bevare et gammelt sycamore-træ i engen, som familien var forelsket i. Huset var dyppet lavt i landskabet og engen, så det ved indsejling af huset er muligt at se faktisk ud over det.

  • 2 |
Et grønt tag var inkluderet i designet til yderligere at smelte det moderne hjem med dets etablerede naturlige levested.

  • 3 |
En udendørs swimmingpool strækker sig væk fra hovedhuset i frodige, velplejede græsplæner.

  • 4 |
Det moderne udvendige hjem er overvejende lavet af glas for at opsuge den betagende udsigt over Hampton Bays.

  • 5 |
Arkitektteamet havde tidligere afsluttet firmaets kontorer for den familieejede virksomhed på deres globale hovedkvarter for skønhedsmærker i New York. Denne gang udfordrede klienten teamet til at oprette et sommerhus, der ville byde familie fra flere generationer velkommen.

  • 6 |
Der blev lagt særlig omhu for at opnå synergi mellem det grønne sted og det nye hjem. Det blev aftalt, at hjemmet ikke ville have nogen malede plader på overfladen. I stedet ville kun rå uafsluttede materialer blive brugt, så udseendet naturligt kunne udvikle sig med alderen og den saltede luft fra Hamptons for at udvikle sin egen unikke og smukke patina.

  • 7 |
Den naturlige udsigt fejer mod en træterrasse ved poolen, før den vaskes gennem en 100 m lang mur af glas. Det indre på 4000 kvadratmeter er en vision om varm cedertræ og genvundet hvid eg.

  • 8 |
Interiøret indeholder og eklektisk blanding af kuraterede fra hyldeprodukterne sammen med inventar, der er specialdesignet. Blekestof sofa betræk, tæpper i creme-området og hvide flydende vinduer gardiner lysere udseendet på den trædækkede moderne stue.

  • 10 |
Den yderste ende af stuen omformes til en køkken spisestue øverst på en kort trappe. Et træ spisebord med stole i skandinavisk stil udgør en formel spiseplads, mens barstole giver en mere afslappet spisemulighed.

  • 11 |
En moderne lysekrone med glaskugler er ophængt over spisepladsen på otte steder. Udtrækkelige døre åbner spisestuen fuldt ud på soldækket. At have det indvendige gulv i niveauhøjde med soldækket slutter sig indendørs og udendørs som et problemfrit opholdsrum.

  • 12 |
Et hvidt L-formet køkken med ø er gemt væk fra direkte synslinje gennem den lange stue. De to trækøkkenbarkrakker ligger pænt under et overhæng på øens sorte bordplade, der sidder under tre hvide pendelkøkkener i køkkenkøkkenet. Fed fedt sorte og hvide mønstrede fliser skaber en iøjnefaldende virkning omkring baggrundsplashen, med et lidt mere dæmpet mønster under fødderne.

  • 13 |
Ferieboligen inkluderer også et dobbelt arbejdsområde - et globalt skønhedsmærke på flere millioner dollars kører ikke selv. Der er dog også et afslapningsområde på hjemmekontoret i form af et hyggeligt vinduesæde på tværs af en multimillions dollarsyn.

  • 14 |
Det store soveværelse kigger ud over det krusende vand. Ordningen med soveværelsets indretning er en beroligende blanding af naturlige nuancer.

  • 15 |
Bag hovedgavlen i soveværelset finder du et luksuriøst badeværelse med eget bad. En forfængelighed med dobbelt håndvask vender mod det åbne afsnit af hovedgærvæggen, så husejere kan opsuge den drømmende udsigt over vandet, mens de børster tænderne. Badekaret strækker sig ud under udsigt over det omgivende grønne landskab og modne træer.

  • 16 |
Selv brusekabinen har udsigt over havnefronten gennem et passende vandvindue med porthol.

  • 17 |
Legetøj med lyst sengetøj klæder fire børnesenge i køjesengeformation.

  • 18 |
Der er oprettet en vindueskrog i siden af ​​huset, der huser et indbygget sæde i soveværelset. Sidevinduet udstyrer forældrene med en opmærksom udsigt helt til slutningen af ​​familiens swimmingpool.

  • 19 |
Skræddersyede opbevaringsløsninger huser alle familiens ferieobjekter.

  • 20 |
Den naturlige træfinish viser smukt subtile ændringer i tone og korn.

  • 21 |
Oprettelse af et boligdesign, der respekterede det eksisterende landskab var meget vigtig.

  • 22 |
Det store soveværelses vindueshjørne danner en vinkelfunktion på siden udvendigt af huset.

  • 23 |
Fra nogle steder i haven er bygningen på 4000 m² næsten ikke synlig.

  • 24 |
Fascien i det imponerende hjem er imponerende.

  • 25 |
Arkitekterne afsluttede design og interiør i hovedhuset samt et pensionat.

  • 26 |
Vi kan se fra planerne, at soveværelset er placeret på første niveau med alrummet. Resten af ​​soveværelserne ligger på det andet niveau i hjemmet.

  • 27 |


Anbefalet læsning:Et fantastisk sommerfuglinspireret hus på Californiens kyst


Se videoen: Sandcastle, Bridgehampton, NY - Hamptons Real Estate (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Aesculapius

    Eh denne krise ødelægger alt for os

  2. Nigis

    Just a great thought has visited you

  3. Sedgewick

    bid)

  4. Aldtun

    Klynk! Det giver en fejl ... lige nu vil jeg være nervøs ...



Skriv en besked