Design

Moderne hjemmedesign maksimerer udsigterne til den botaniske park

Moderne hjemmedesign maksimerer udsigterne til den botaniske park

En skrånende grund, der grænser op til en park i Kharkiv, Ukraine, har fået en slående moderne boligdesign af arkitekter Drozdov Partners. Det 671 kvadratmeter store familiehus har en indretning, der gør det muligt for husejere at nyde den vidunderlige naturudsigt gennem generøse vinduer i alle boligarealer. For virkelig at maksimere haveområdet foran, lå bygningen så tæt som muligt på naboerne på bagsiden af ​​stedet; denne væg er lukket for at give begge parter det ultimative privatliv. Den skrånende have flyder ned mod grænsen til den træfyldte park, som om det var et massivt grønt rum.

  • 1 |
På grund af det vanskelige aktive hældning på stedet anså arkitekterne det som vigtigt at gøre et træk ved terrænet. Det endelige design inkluderer landskabsarkitekturelementer og flade stenmængder. Sammensætningen af ​​det moderne hjem udvendigt involverer to kuboidvolumener, som er hovedhuset og en garagenhed med værelser på toppen. De to vinger er forbundet med en glaseret passage.

  • 2 |
En sti af stenplader og grus giver en bugnende sikker passage fra toppen til bunden af ​​den græske skråning.

  • 3 |
To rækker af terrasser omgiver hovedvolumen af ​​huset for at overse det falde væk udsigt til haven.

  • 4 |
Inde i hjemmet er der en vinterhave, hvor høje palmer vokser under glas. Den indendørs have står i kerne af hjemmet og giver en smuk grøn udsigt hele vejen op i et moderne trappedesign. Åbne levende zoner udgør et ideelt firkant omkring det tropiske træk med det multifunktionelle rum, der består af en lounge, køkken, spisestue, en samling russiske samovarer (metalbeholdere, der traditionelt bruges til at varme og koge vand i Rusland), et kontor og En svømmepøl. Dette fleksible og gennemsigtige miljø giver familiemedlemmer mulighed for at udføre individuelle aktiviteter i forskellige zoner, samtidig med at de fortsætter med at blande sig i et socialt rum.

  • 5 |
Stuen er farvet af en panoramisk grøn udsigt. En lys rød accentstol er placeret ved siden af ​​en lysbue-gulvlampe for at give perfekt kontrast; se mere moderne accentstole her. Resten af ​​rummet er let og neutralt. Fra en subtil beige tv-væg og mediekabinet til beroligende elfenbenstof moderne sofaer og lyse gulvfliser er accentstolen den eneste pop af stærk farve i rummet.

  • 6 |
Den indbydende gårdspladsdesign er direkte tilgængelig fra stuen via foden af ​​trætrappen.

  • 7 |
En gang gennem den store glasdør til gården kan husejere besøge deres boblende dam med smuk koi-fisk. Fiskedammen strømmer rundt i vinterhavens omkreds i U-form.

  • 8 |
Gårdens tropiske palmer velsigner også spisestuen med ekstra naturudsigt, og det er her, vi finder den anden ende af den omvendte koi-dam. Den udvendige have og den nærliggende park kan ses gennem det andet vinduesaspekt. Seks grønne drejestole supplerer det omgivende grønne område. Hvis naturudsigterne ikke er nok, er et fladskærms-tv imidlertid ophængt fra loftet over træbordet til let underholdning om middagstid.

  • 10 |
I køkkenet er der en central ø, der holder kogepladen og vasken. Et par køkkenbarstole gør det også til et afslappet spisestue. Der er en tredje spiseplads lige uden for nogle terrassedøre, hvor familien kan nyde al freso måltider.

  • 11 |
På den modsatte side af gårdens lydstyrke er der en indendørs swimmingpool.

  • 12 |
Ældre træer giver privatlivets fred ved vinduerne.

  • 13 |
Den genoplivende udsigt indhylles hele vejen rundt om poolen.

  • 14 |
Vinterhaven fungerer som en visuel forbindelse mellem alle indvendige rum og spiller også en nøglerolle i karakteriseringen af ​​et mellemrumsgalleri på anden sal. Kunstværker vises op på den lette mezzaninlanding, der fører vejen til soveværelserne.

  • 15 |
Cool neutrale indretning ordninger skaber afslappende miljøer inde i soveværelserne. I denne bringer en indendørs plante haven inde.

  • 16 |
De rektangulære terrasser skærer sig i det naturlige landskab, og hver af de fire vokser bredere, når de falder ned ad bakken.

  • 17 |
Træterrassen med udsigt over den botaniske have er afskærmet fra vinden med et betonplan, der har et udskærmningsvindue. Der er også et tag over dette område for at give en kølig skygge om sommeren.

  • 18 |
Det brede, åbne terrasseområde, der ligger direkte ved det indendørs poolrum, er det ideelle sted at sætte en udendørs loungestol og nyde en drink. En glasdør kan trækkes tilbage for at forbinde poolen med træterrassen, så solbadere kan tage en hurtig forfriskende dukkert, før de lægger sig tilbage for at fange flere stråler.

  • 19 |
Om natten lyser det moderne hjem fra mystiske lineære volumener øverst i landskabet.

  • 20 |
Den udskårne terrassevæg afslører en brevkasse med lys.

  • 21 |
Stueetagen plan. Key: 1-hall, 2-studie, 3-stue, 4-køkken, 5-spisestue, 6-vinter have, 7-swimmingpool, 8-badeværelser, 9-sauna

  • 22 |
Første sal plan. Nøgle: 1-soveværelser; 2-skab, 3-badeværelser

  • 23 |
Birdseye udsigt over hjemmet og den anlagte grund. Denne plan giver os mulighed for at se de obskure vinkler, hvorpå de fire haveterrasser er blevet bygget ind i landskabet, og deres voksende størrelse, når de går ned af græsskråningen.


Anbefalet læsning: 50 Bedøvelse moderne udvendige design

Se videoen: Botanical Garden (Oktober 2020).