Design

Indendørs udendørs ophold på Flamenco House

Indendørs udendørs ophold på Flamenco House

Lineære volumener stak for at danne et moderne hjem på en grøn grund i Jardim Europa, Brasilien, der tilbyder et beboelsesareal på 1300 kvadratmeter. Det moderne build-design er af BZP Arquitetura, hvor arkitekt Bia Prado leder teamet. Projektet 'Flamenco House' blev skræddersyet til et ungt par med 2 børn, der ønskede at integrere haven med et indre socialt område. Prado implementerede en stor udtrækkelig væg af glas og aluminium for at sløre grænserne, uanset om dørene står åbne eller lukkede. Den grønne tropiske have og gårdsplads bliver en med hjemmet, og rustik sten har vægge både inde og ude for at gøre en fritflydende sammenhængende æstetik.

  • 1 |
Det moderne udvendige hjem er beklædt med træ ved skyline og sten ved foden. En beton terrasse og et trædæk hjælper dig med at integrere indendørs og udendørs opholdsrum; det giver også et landingssted for et alfresco spisestue, udesofa og liggestole. Hvid beton skitserer bygningernes form, og modne træer perforerer dens tag og dæk.

  • 2 |
Arkitekterne har også inkluderet nogle bioklimatiske strategier i projektet, såsom beskyttelsesfilm på glas, fotovoltaiske paneler, der optager solenergi og omdanner den til varme til varmt vand til brusere og vandhaner, og grønne tag hjælper med at isolere såvel som landskab. Luftbevægelse og større klimakomfort opnås med et tværventilationssystem gennem bomiljøerne, hvilket reducerer den konstante brug af aircondition. En regnvandsopsamlings cistern bruges til kunstvanding af haven.

  • 3 |
Hjemmet ligger over tre etager - skønt kun to er synlige over jorden. De familiens sociale områder bor i stueetagen, inklusive et hjemmebiograf.

  • 4 |
Et udskåret loft over terrassen giver et træ mulighed for at modne og vokse lige igennem det.

  • 5 |
Flere træer punkterer forskellige dele af husets struktur - som om selve huset var rodfæstet i haven.

  • 6 |
En smal swimmingpool vasker rundt om den ene side af huset. Tropiske planter hænger ud over vandet.

  • 7 |
Med skydedørene helt åbne, ser det ud til, at gårdhaven og stuen skaber et problemfrit opholdsrum. Denne effekt understreges fejlfrit af visuel samhørighed mellem de moderne udendørs stole og de moderne stuen møbler.

  • 8 |
På den anden side af hovedstuen er der en gårdskonstruktion, der lader mere lys komme ind i huset og forbinder det endnu mere med haven.

  • 9 |
En anden lounge spænder over et mere tæt område, perfekt til at kæbe sammen og se tv i. Selvom udseendet her ikke er så åbent, hænger det stadig sammen med haven. En rustik stenmur er pudret med tilfældige samlinger placeret på displayhylder, der er monteret i lige linjer fra top til tå.

  • 10 |
De formelle ideer om rumindretning og fotos moderne spisestue er også beklædt med tekstureret stenværker. Et sæt mosegrønne spisestole supplerer det naturlige look og matcher den frodige udsigt over haven på den modsatte side.

  • 11 |
Stenvæggen fortsætter problemfrit på den anden side af vinduesglasset og forbinder indendørs og udendørs områder. En sputnik lysekrone strækker sig delikat ud over spisebordet.

  • 12 |
En anden spisestue ser på den samme gårdhave, der serverer den største stue rundt om hjørnet.

  • 13 |
En unik lysekrone tilføjer interesse for det minimalistiske rum.

  • 14 |
Hjemmet indeholder også et tredje spisesæt, hvilket sikrer, at familien har masser af valg, når de beslutter, hvor de skal spise hver aften.

  • 15 |
Væk fra hovedhuset, i den anden ende af græsplænen, er der en uafhængig bygning med flere værelser inde. En af disse er et legerum til børn, beskrevet af et 'legetøjsbibliotek' af arkitekterne. Farverige legoopbevaringsterninger rummer rumets omkreds for at holde børnene ting ryddige og organiserede. En af de lego 'blokke', der er placeret under det vægmonterede tv, fungerer som en medieenhed. Et børns legeplads fylder græsplænen uden for glasdørene.

  • 16 |
Denne stue ligger på øverste etage ved siden af ​​soveværelserne. Et blå geometrisk tæppe farver rummet under en bleg neutral sofa og to grå accentstole.

  • 17 |
Det blå farvetema løber ind i det tilstødende dobbeltværelse. Geometriske mønstrede vinduesgardiner og et geo-hovedgavl tilføjer et lille skævhed til det almindelige baggrund.

  • 18 |
En træ forfængelighed enhed bryder ren hvid badeværelse indretning.

  • 19 |
Dette andet badeværelse er en meget mere overdådig affære med en guld forfængelighed enhed og sort marmor håndvask. Sort marmor fliser også væggen, hvor et unikt guldspejl lyser som en kæmpe perle. Træpaneler skaber baggrund bag et gråt toilet.

  • 20 |
Rustikke springbræt danner en sti mod huset.

  • 21 |
Træ skodder beskytter soveværelserne.

  • 22 |
Tropisk løv fjærer grænserne.

  • 23 |
Puljen løber lige op langs væggene i hjemmet.

  • 24 |
Denne plan giver os et fugleperspektiv over swimmingpoolen, og hvor langt den når. Vi får også en bedre idé om indretningen af ​​den uafhængige del af huset, der ligger i bunden af ​​haven. Det separate bind indeholder legetøjsbiblioteket samt et fitnesscenter og sauna til de voksne.

  • 25 |
1. sal, inklusive soveværelser, badeværelser og stue ovenpå.

  • 26 |
Huset har en stor kælder, hvor der er tekniske områder, serviceydelser og en garage, der er stor nok til at rumme otte køretøjer.

  • 27 |
Flere træer er indarbejdet i boligdesignet.

  • 28 |
Denne arkitektoniske tegning viser, hvordan træer bliver en del af huset ved at vokse gennem terrassetag.

  • 29 |
Plan viser pooldybde og nedstigning til kælder.

  • 30 |
Kælderdetail.

  • 31 |
Plan for udtrækkelige døre.

  • 32 |
Pool ved siden af ​​huset.

  • 33 |
Ramp ned til parkeringshus.

  • 34 |
Hjemmeplan over alle tre etager med trappedesign.

  • 35 |
Hjemmeplan plus udhus.


Anbefalet læsning:
50 Bedøvelse moderne udvendige design
50 smalle partihuse, der forvandler et tyndt udvendigt til noget specielt

Se videoen: Romkugle og Rødspætte i Junglen (Oktober 2020).