Design

Luksus hjem med indendørs og udendørs familieværelser

Luksus hjem med indendørs og udendørs familieværelser

Virkelig grænseløs indendørs-udendørs familieophold er opnået i dette 1030 kvadratmeter store husdesign, skabt af arkitektteamet Studio Guilherme Torres. Dette luksuriøse hjem ligger i São Paulo, Brasilien, og har flere stuer, der hver har forbindelse til en poolterrasse og en grøn have. To af loungene er klemt fast mellem haven og en gårdsplads på den anden side; effekten er en fuldstændig fordybende oplevelse af naturen, hvor husejere indpakkes i perfekt fred og ro. Interiøret er fyldt med en række moderne vægkunst og møbler, der opvejes af nogle vintagestykker og familiearvinger, hvilket resulterer i et unikt og personligt rum.

  • 1 |
En enorm stenmur langs bagsiden af ​​denne ejendom giver privatliv fra gaden. Dette betyder, at familielivet komfortabelt kan flyde mellem det indre og det ydre rum.

  • 2 |
Huset er designet, så flere boligarealer er fuldt integreret med haven, så indendørs og udendørs aktiviteter hænger sammen naturligt uden nogen tanke om grænser.

  • 3 |
Et sæt moderne udendørs stole udgør et samlingssted ude på baghaven, hvor familien kan slappe af og snakke sammen.

  • 4 |
Swimmingpoolen løber vinkelret på huset, der ligger lige op mod den høje stenmur. En græsplæne dækker enden af ​​haven, hvor et modent træ tilføjer den forfriskende grønne udsigt.

  • 5 |
Det hvide beton ydre af hjemmet ser ud til at have et område med træbeklædning, men dette er faktisk et løb af trælister, der giver sollys mulighed for at filtrere igennem til en første sal terrasse.

  • 6 |
Kæmpe glidende glasdøre trækkes tilbage for at åbne stueetagen til poolterrassen og det grønne haveområde.

  • 7 |
Når vi kigger gennem de udtrækkelige døre og ind i et af opholdsstueområderne i hjemmet, kan vi se, at der er placeret en gårdskonstruktion på bagsiden af ​​stuen. Dette skaber følelsen af ​​at være helt omgivet af naturen for at give en fredelig og vitaliserende effekt.

  • 8 |
Gårdsdesignet tillader mere sollys at tumle ned i stueetagen i hjemmet.

  • 9 |
Perforerede træpaneler filtrerer sollys over gangbroen.

  • 10 |
Et andet sæt glasskydedøre kan trækkes henover for at forsegle huset fra elementerne, når det er nødvendigt - at låse trægang og gårdspladsen udenfor.

  • 11 |
Porten til hjemmet er skjult bag en solrig gul panel for at give fuldstændig privatliv.

  • 12 |
Vi kan her se, hvordan stenmuren, der giver privatliv i baghaven, faktisk også kører hele bredden af ​​huset og slutter her ved hovedindgangen og gården.

  • 13 |
Det gule glaspanel drejer i rammen for at give adgang til gårdspladsen.

  • 14 |
Solbelyste planter byder en varm velkomst.

  • 15 |
Træloftpladerne fremstiller lyse mønstre over gulvet og den gule dør.

  • 16 |
LED-spotlights indstilles i trægulvet for at give belysning om natten.

  • 17 |
I slutningen af ​​gårdspladsen er der hovedindgangsdør af massivt træ. Denne dør er adgangspunktet til det indre af hjemmet, når skydedørene står lukket på plads.

  • 18 |
Gul vægkunst gentager farven på den gule indgangsport i den modsatte ende af gården.

  • 19 |
En gang gennem døren pryder moderne kunst hvide og træpanelerede vægge inde i foyeren.

  • 20 |
Indgangsvejen fører rundt til den åbne og luftige stue, der forbinder poolterrassen og haven på den ene side og udsigten over gården på den anden.

  • 21 |
Et skorstenbryst er dekoreret med et unikt vægmaleri af dækspor. Denne væg er faktisk bagsiden af ​​trappeopgangen, der fører op til første sal og soveværelser.

  • 22 |
Teal lounge stole er arrangeret på et kontrastfarvet rødt område tæppe ved den moderne pejs.

  • 23 |
Denne samtaleplads har udsigt til en anden stue, som kan fås ved at krydse hjørnet af poolterrassen, når glasdørene trækkes tilbage - eller ved en gang omkring siden af ​​pejsen, når dørene lukkes.

  • 24 |
Den interne rute til den ekstra stue går via en solid hvid skydedør.

  • 25 |
Der er en familie spiseplads i dette rum også, hvor et stort spisebord med drivved og glas har plads til otte.

  • 26 |
Tilbage ud i indgangen til hjemmet kan vi se gården kigge ind gennem et billedvindue. En kølig gulvlampe lyser den mørke trævæg. Den første trappetrin giver anledning til højre.

  • 27 |
Dæksporvægmaleriet ombrydes rundt om trappeopgangen. Mens væggene viser moderne kunst, er møblerne en kurateret samling af moderne, vintage og værdsatte familiestykker.

  • 28 |
Takvinduer oplyser en rolig gang.

  • 29 |
Den formelle spisestue er hjemsted for et unikt, blåt, blankt bord.

  • 30 |
Unikke pendelys giver geometrisk form til indretningen.

  • 31 |
Abstrakt vægkunst supplerer bordets farvetone.

  • 32 |
Brun spisestole stemmer med trækornsvægge.

  • 33 |
Dyretryk mønstre soveværelset. Et antikt bryst fremkalder idéen om at rejse til langt kastede steder for mange måner siden. Det ældre udseende på brystet sidder sammen med et friskt hvidt moderne pendellys. Se mere moderne soveværelset pendellamper her.

  • 35 |
Husejere kan slappe af på liggestole på en terrasse på første sal og nyde de varme stråler, der filtrerer gennem det træspaltede panel, vi observerede fra nede på poolterrassen.

  • 36 |
Hjemmeindgangen går næsten ubemærket fra gaden med en forhøjet have, der hyler den nederste del af det moderne udvendige hjem

  • 37 |
De massive senge i betonvolumen modnes palmer og skjuler de konkrete trin, der fører til den gule gateway.

  • 38 |
Den hvide betonstruktur smelter sammen med skyerne.

  • 39 |
Stueetagen plan.

  • 40 |
Første plan.


Anbefalet læsning: Et fantastisk hus, der slører det indre og udvendige kløft

Se videoen: N A B - Nye boliger på Anemonevej (Oktober 2020).