Design

Unik Hillside-ejendom med en integreret ombrydesvej

Unik Hillside-ejendom med en integreret ombrydesvej

Headstrong-fleksibilitet drev konceptet med dette moderne boligdesign, for klienten havde ideer, der ikke kunne omformes af arkitektteamet på KWK Promes. Ejeren af ​​den smukke bjergskråning ville kun kopiere det tamme interiør i sin nuværende lejlighed, som koblede beboelsesområdet fra haven ved at være på første sal. Så med interiørskift fra bordet omdirigerede teamet fokus på vejen, der ville føre til og fra hjemmet i midten af ​​den store grund. De udforskede, hvordan de kunne løfte stien og vikle den rundt om klienternes faste ideer, før de vendte den tilbage til haveniveau - og 'By The Way House' blev født.

  • 1 |
Begrænsning avler ofte det mest kreative af ideer. Efter at have sammenstødt horn i starten af ​​projektet, har klienten og det kreative team endt med en fantastisk sammensmeltning af koncepter.

  • 2 |
Det enkle boligindretning, som kunden anmodede om, forbliver intakt, mens det ydre af huset er en skarp og innovativ skal, fuldt integreret med en specielt designet privat vej, der fører til og fra den.

  • 3 |
Den lette betonvej til huset bevæger sig gennem træerne i en gammel frugthave.

  • 4 |
På den anden side af huset blev en sti ned mod floden designet til at vinke over topografien uden behov for at skære ned et enkelt træ.

  • 5 |
Betonvejen stiger lige op, hvor den møder huset og bliver til vægge, øverste etage og tag. Betonen bliver let membran, når den dækker toppen af ​​huset og indpakker den tre gange.

  • 6 |
Biler fra vejen kører direkte ind i en garage i stueetagen.

  • 7 |
'Wrap'et omkring første sal udvides udad mod flodudsigten med hver twist.

  • 8 |
Fordi klienten forblev fast ved, at det vigtigste boligareal ville være på første sal, søgte arkitekterne efter en måde at forbinde stuen med haven igen. Så den arkitektoniske indpakning var designet til at slappe af på denne side af bygningen ...

  • 9 |
... Båndet bliver en forhøjet catwalk, der forbinder første sal med niveauet af haven, før den fortsætter gennem træerne, ned ad den stejle bredde til floden og stranden.

  • 10 |
En vidde af glas åbner bagenden af ​​første sal og hele stueetagen.

  • 11 |
Stueetagen af ​​glas opretholder fuld forbindelse med haven og indeholder en dobbelt garage, fitnesscenter til hjemmet og et antal værelser.

  • 12 |
Selvom ikke meget overvejelse i starten, blev vejen projektets hovedmotiv.

  • 13 |
Kundens ønsker om en stue på første sal resulterede i en utrolig udsigt, der kan nydes i det mest omkostningsrige område i hjemmet.

  • 14 |
Det skyldes klienternes urokkelige ideer, at arkitekterne arbejdede på at forbinde første sal med haven, og designen fik så meget mere.

  • 15 |
Panoramavinduer fra gulv til loft absorberer alt det, som den naturlige skønhedsplads har at byde på. Rækværker af glas langs den moderne balkon efterlader udsigten til floden uhindret.

  • 16 |
Fra nede på flodbredden kan kun hjemmets første sal ses over trætoppene.

  • 17 |
Glaskassens stueetagen opretholder privatlivets fred blandt det grønne.

  • 18 |
Øverst på bakken lyser hjemmet som et fyrtårn.

  • 19 |
Båndet på tværs af indgangsvejen til hjemmet danner en vis beskyttelse mod kraftig regn og stærk vind fra vest.

  • 20 |
Arkitekterne udforskede ideen om at opdele husets 'wrap' ved siderne for at skabe flere visninger, men klienten besluttede i sidste ende, at det ville ødelægge hans følelse af privatliv.

  • 22 |
Adskillelserne i loftet, der blev skabt af den arkitektoniske banding, blev udnyttet for at skjule moderne lysstrimler inde i hjemmet.

  • 23 |
Måske inspireret af slutresultatet af dette unikke stykke arkitektur, tænkte klienten på sit ideelle funktionelle interiør. Det endelige design er en sprød, monokrom minimalistisk vision. En fed sort sofa skærer en L-form i en ren hvid minimalistisk stue, overset af en elegant sort gulvlampe.

  • 24 |
En væg af spejle er installeret på tværs af hjemmets fitnesscenter, hvilket afspejler den frodige grønne udsigt over den storslåede grund. Forbindelsen med haverne gør arbejdet med en meget mere behagelig opgave.

  • 25 |
Et åbent og luftigt moderne trappedesign forbinder hjemmets gulve. En høj glasskærm indeholder solide hvide trappetrin med fraværende stigerør for at skabe en flydende virkning. Mørke træskillevægge deler grundplanen.

  • 26 |
I det minimalistiske soveværelse er hvide skabe installeret i tråd med den udvendige båndføring rundt om i huset. Den resulterende effekt er ren og strømlinet og overdriver roligt den unikke arkitektoniske funktion.

  • 27 |
Det moderne badeværelse er adskilt fra soveværelset og har sin egen fantastiske udsigt over floden.

  • 28 |
Om natten øger kunstigt lys og den resulterende skygge kun til den dramatiske effekt af bygningen.

  • 29 |
Selvom hjemmet først ser ud til at være afsondret, bliver det tydeligt, at flodbredden er et udviklet område ...

  • 30 |
… Men beliggende blandt træerne er denne bolig godt dækket til perfekt fred.

  • 31 |
Stueetagen plan.

  • 32 |
Første plan.

  • 33 |
Tegning af landskabet terræn.

  • 34 |
Hjem design inklusive stien til mole ved floden.

  • 35 |
Sidehøjde, der illustrerer den stejle hældning af bjergsiden.


Anbefalet læsning: Mallorca Sommerhus farvet af havudsigt

Se videoen: Worlds MOST Unusual Buildings (Oktober 2020).