Design

Loft med enkelt soveværelse med dobbeltsidet levende vægdesign

Loft med enkelt soveværelse med dobbeltsidet levende vægdesign

Når vi besøger dette loft med et soveværelse, der ligger i Jung-Wha-dong-kvarteret i distriktet Jungnang-gu, Seoul, finder vi en beroligende levende væg med dobbelt sidet design. Det unikke moderne interiør ligger på øverste etage i en 30 år gammel industribygning med et areal på 80 kvadratmeter, der er opdelt i to etager. Det brugerdefinerede layout og skræddersyede møbler blev designet af arkitekter Arcave, så de passer til en professionel kvindelig husejers ønsker med en dyb interesse i velvære. Det var klienten, der anmodede om oprettelsen af ​​den dobbelte højde, dobbeltsidet grøn væg som det specielle revitaliserende midtpunkt for sit hjem.

  • 1 |
Selvom det er beskedent i størrelse, føles det indvendige layout rummeligt takket være en minimalistisk æstetik og et lyst farveskema af hvide vægge og naturlige træfarver. En sølv gulvlampe buer ved siden af ​​en pæn to-personers grå sofa i den åben plan stue, med en lille accentstol beliggende på den modsatte side af loungen layout.

  • 2 |
Der er et hjemmearbejdsområde placeret på den ene side af hovedområdet, hvor et skrivebord står i en ret vinkel op mod tv-væggen, på en halvø. Skrivebordstolen er placeret med ansigtet ind i loungen snarere end at se udad mod vinduerne, selvom dette hurtigt kunne konfigureres, så det passer til stemningen og opgaven.

  • 3 |
En gruppe indendørs planter planter står i gryder på gulvet ved siden af ​​den skræddersyede dobbeltsidede levende vægdesign i midten af ​​underetagen.

  • 4 |
Spejle beklædt en strukturel støttesøjle i stuen, hvilket visuelt reducerer dens soliditet i det fritflydende åbne rum. Et trætrin og et trælandingsområde fører ind i det åbne sidetrappedesign, der klatrer direkte forbi den lodrette levende væg, så de fungerer sammen som et elegant volumen.

  • 5 |
Den indvendige levende væg fungerer også som en smuk rumdeler, der giver en visuel buffer mellem indgangsporten til hjemmet og loungen med hjemmekontor. Da denne rumdelere ikke berører væggen, er alt det naturlige lys gennem vinduerne på hver side frit at strømme ind i begge dele af rummet.

  • 6 |
En spisestue er placeret på den samme væg som indgangsdøren til hjemmet, med en spisebordshalvø stukket fra en række træskabe. Disse enheder er ikke køkkenet, der faktisk er placeret gennem en dør til højre. Det er sandsynligt, at skabene, der er tættest på indgangen, bruges til almindelig opbevaring af hjemmet, med enhederne på det rigtige køkkenbord og en integreret vinkøler.

  • 8 |
De levende vægplantere er fastgjort til spejlepaneler. Skiver af sølvglint bagfra det grønne, rullende løv.

  • 9 |
Det meget minimalistiske trappedesign har en simpel hvid pulverlakeret metalbaner, der klatrer op i trappens fulde højde uden tilføjelse af spindler.

  • 10 |
En fantastisk rå bjælke kontrasterer med den uber rene og slanke hvide finish på trappen og brugerdefinerede hvide vægplantager.

  • 11 |
Sollys spildes ned ad trappen og den grønne væg fra en serie billedvinduer, der er placeret på anden sal i hemset.

  • 12 |
De indendørs planter blomstrer i sollyset, der velsigner hjemmet, og den spejle bagside af den levende væg skinner lige tilbage gennem hullerne.

  • 13 |
Hvor den indendørs lodrette have når loftet, på hjemmets anden sal, er der et hvidt soveværelse beliggende på en mezzaninstruktur. Rene glasbalustrader holder den grønne væg fuldt ud ved siden af ​​sengen, mens afstanden mellem mezzaninplatformen og plantevæggen sikres. Ved foden af ​​sengen fører en dør ud fra soveværelset til et smalt opbevaringsrum og ind i et separat badeværelse. Et udendørs dæk omgiver hele øverste etage.

  • 14 |
Tilbage nedenunder kigger vi til sidst inde i det hvide og trækøkken. Rummet har et unikt halvt og halvt design, der skærer det lige ned i midten. Alle træenhederne er til venstre for bygyset med et gråt bordplade, og en hel væg af hvide enheder med matchende bordplade og bagplade fylder højre. Varmt sollys vasker ned i det smalle køkken, hvilket gør det til en behagelig og indbydende plads til at komme ind og lave mad.

  • 15 |
Stueetagen viser den indendørs have overfor indgangsdøren til det to etagers hems; trappedesign til mezzanin-soveværelset lige bag det. Herfra kan vi iagttage nærheden af ​​spisestuen til det separate køkken. En meget generøs walk-in-closet er installeret direkte ved siden af ​​køkkenet, som er tilgængelig via et dedikeret vaskerum. I slutningen af ​​vaskerummet er der en praktisk nedenunder toilettet knyttet.

  • 16 |
Den anden grundplan viser, hvordan trappedesignet fra stuen fastgøres til mezzanin-soveværelset. Vi kan også se placeringen af ​​døren til opbevaringsrummet ovenpå og badeværelset i 2. sal. Det skraverede område repræsenterer det udendørs dæk.

  • 17 |
Dette eksploderede diagram illustrerer den skræddersyede struktur af dobbelthøjden, dobbeltsidet levende vægkonstruktion, inklusive dræning og tagrensesystem.

  • 18 |
Et nærmere kig på en af ​​de levende vægplanteceller.


Se videoen: IDEmøbler - Soveværelset der voksede (Oktober 2020).