Design

To usædvanlige japanske hjemmedesign med unikke soneringsteknikker

To usædvanlige japanske hjemmedesign med unikke soneringsteknikker

Når beboelsesområdet er begrænset, er det tid til at blive kreativ - og det skader ikke at flytte til et minimalistisk sindssæt. Det var hvad der skete efter køb af to hjem i Japan. Usædvanlige layout og kreativ opdeling af området medførte uventede ændringer i gulvhøjde. Designerne fra Indot Design søger kun at imødekomme de grundlæggende behov hos husejere uden at vildle ind i en følelse af tomhed. Skjulte opbevaringsrum og slanke enheder holder de minimalistiske værelser fri for støj fra rod og farve. Interiørerne er forbløffede med roligt og minimalistisk japansk design, overvejende baseret i hvidt med lysegrå accenter og lyse træelementer for at skrue op termostaten for visuel varme.

  • 1 |
  • Fotograf: Hey! Ost
Det er ikke svært at se, hvorfor denne usædvanlige japanske boligrenovering vandt en mikropladsprojektpris. Dette geniale boligdesign spænder over en meget smal 60 kvadratmeter og overvinder store udfordringer ved at implementere kreative zoneteknikker. Den minimalistiske stue senge ned i en udsparing i gulvet, hvor en skræddersyet sofa design og TV-væg udnytter sin begrænsede bredde fuldt ud. En tyropbevaring osmannisk tilføjer en lille karakter.

  • 2 |
Historien om dette boligdesign begyndte med en klient, der ønskede at holde deres ældre forældre tæt på dem, efter at deres forældre besluttede at nedskalere. Et lille og smalt hus blev købt i håb om, at det kunne blive et behageligt og hyggeligt opholdsstue med plads til, at andre familiemedlemmer også kunne komme på besøg.

  • 3 |
Et trin ned i loungeområdet skjuler lagerplads under dens slitebane. En opbevaringsmur langs en hel side af huset gør det muligt at lægge ting tilbage, der ville få det lille område til at føle sig rodet. De slanke hvide skabe går næsten ubemærket hen og er derfor ikke undertrykkende på det smalle opholdsrum.

  • 4 |
Ændringen i gulvbehandling over det brede trin er en sikkerhedsfunktion for at gøre det mere synligt.

  • 5 |
En sikkerhedsbarriere løber over den lave sæt sofa. Armlæn er blevet udvidet til at være mere synlige i deres lave position. En grill i tv-kabinettet øger ventilation.

  • 6 |
Køkken spisestue er åben plan med stuen, hvilket betyder, at mange mennesker kan socialisere eller se en film sammen.

  • 7 |
LED-strimler fungerer som en nattelysfunktion. Soveværelset ligger bag lounge-tv-væggen med en glasskille. Dens skydedøre tillader, at soveværelset åbnes op til boligarealet.

  • 8 |
En bænk er monteret på væggen langs den åbne stue, som ekstra plads til gæsterne.

  • 9 |
Hvide køkkenskabe lyser ind i baggrunden på det lange rum, skubbet til det yderste hjørne for at forlade et stort, socialt område, hvor mange mennesker kan samles og chatte.

  • 10 |
Et stort spisebord var afgørende for store familiemiddage.

  • 12 |
Opbevaringsenheder til vinduesvæg fungerer også som køkkenskabe.

  • 13 |
Opbevaringsenhedernes dybde udgør dybe vindueskarme, der dobbelt så behagelige vinduesplader. Siddepladser overalt i hjemmet, over forskellige højder, danner mellemrum til at sidde og opholde sig - og steder hvor familiemedlemmer kan komme sammen igen.

  • 14 |
Et stilfuldt snit sætter køkkenøen lige inden i spisebordet.

  • 15 |
Over bordet passer et simpelt lineært ophængslys til den minimalistiske æstetik.

  • 16 |
Med gliderumskilleren trukket tilbage, kan vi se stue-tv-væggen fungere som et soveværelses-tv-væg på sin modsatte side.

  • 17 |
For at spare plads i det hævede soveværelset 'kasse' blev sengebundene nedsat; madrasser lå direkte på gulvet.

  • 18 |
En gang forbinder mellemrummet med en italiensk gulvbelægning. Badeværelset står overfor soveværelset.

  • 19 |
Original plantegning. Forsænkningen i centrum inspirerede loungens kernepositionering.

  • 20 |
Færdig planløsning. På indgangssiden ser vi, at der er en garderobe kombineret med et omklædningsrum, der skaber en veranda-grænseflade.

  • 21 |
I Taipei, Taiwan, tvang et overfyldt urbaniseret miljø begrænsningen af ​​pladsen for vores andet sæt husejere. Selvom området var statisk, måtte livet have lov til at ændre sig og flyde mellem arbejde og fritid.

  • 22 |
Det er vanskeligt at kontrollere afstanden mellem mennesker i en travl by - og i dette hjem på kun 60 kvm. Imidlertid medførte en dynamisk løsning frihed. Efter at have taget alle partitioner tilbage til nul, byggede designerne et overvejende åbent felt med få forhindringer. Derefter blev der installeret glidevægge, der enten kunne adskille eller integrere rummet.

  • 23 |
Store møbelgenstande blev placeret i flugt med skydedørene, og nogle dele glider endda i specialiserede åbninger, der blev skåret i bevægelige fly.

  • 24 |
Rumets grænse er sløret og blidt. I stuen er nogle gange forbundet med arbejdsområdet og andre gange med soveværelset.

  • 25 |
En hævet trægangsti begynder ved puderne i det hvide soveværelse og løber langs vinduesvæggen. Opbevaringsrum er skjult inde i platformen.

  • 26 |
Glas skydedøre adskiller soveværelset fra køkkensiden.

  • 27 |
Husejere kan genoverveje rumfordelingen i et øjeblik og ændre den offentlige og private sektor.

  • 28 |
Partitionerne tilføjer både attraktive og praktiske muligheder for layout, hvor hver dag kan ringe til ændringerne.

  • 29 |
Køkkenet forsvinder bag hvide skabsdøre i fuld højde.

  • 30 |
Osthuller i den tykke skydedør tillader lånt lys at trænge igennem og danne fascinerende bløde skygger.

  • 31 |
Enkle, hvide hylder bag arbejde / spiseplads.

  • 32 |
Perfekte snit gør overgange ubesværet.

  • 33 |


Her er videoture i begge disse hjem:

Se videoen: Japanske sodavand #1 (Oktober 2020).