Design

Luksus brasiliansk bjergside ved havet

Luksus brasiliansk bjergside ved havet

Feiticeira-huset ved HUS Arquitetos er et luksuriøst hjem i Brasilien, beliggende højt på privilegeret terræn med udsigt over det mousserende Atlanterhav. Plotets dramatiske hældning er det, der styrede projektplanlægningen og formede bygningen. Hjemmet er faktisk flere bind, danner et kompleks udviklet over forskellige niveauer. Layoutet på flere niveauer giver en mere behagelig sti ned ad den grønne bjergskråning mod havet, hvor der er en mole og et trædæk for at give adgang til både. Et stort soldæk strækker sig fra hovedbygningen som et udendørs socialt område og som et sted at køle af i uendelig poolen. Bortset fra dette er hjemmet beskeden elegant enkelhed.

  • 1 |
  • Fotograf: Pedro Mascaro
Hovedvolumen er designet, så alle værelser har den samme storslåede udsigt. Denne lydstyrke inkluderer soveværelser, stue, spisestue og køkken.

  • 2 |
Kæmpe træfoldede døre dækker over husets brede åbne glasfacade, der giver individuelle muligheder for privatlivets fred og solskygge i hvert af værelserne.

  • 3 |
Formålet med dette projekt var at bruge alle niveauer på den bedst mulige måde. Derfor blev den overlegne plade, der oprindeligt præsenterede et nytteløst rum, omdannet til et andet socialt område.

  • 4 |
En metallisk catwalk støder op til bilindgangen til husets tag; trapper fører ned fra catwalken til hovedindgangen til huset på underordnede niveau.

  • 5 |
Huset ligger nede i græsklædte bredder blandt modne palmetræer, der blokerer udsigten til langt kastede naboer. Det vilde terræn giver en fredelig følelse af afsondrethed og at være som en med naturen.

  • 6 |
De to andre bind af dette kompleks er viceværtenes hjem og et pensionat, der er lige så privilegeret med havudsigt. Det forskudte byggeplads giver perfekt privatliv på hvert sted.

  • 7 |
Det brede udvendige dæk strækker sig over bygningens fulde længde med infinity-poolen beboer rummet uden for stuen.

  • 8 |
Det moderne udvendige hjem er et værk af minimalistisk enkelhed og illustrerer de tre forskellige materialer, der former dette projekt: massiv beton, træ og klart glas.

  • 9 |
Dette udendørs område med sin pool og en fantastisk udsigt gør det til det vigtigste sociale område i hele huset. Dækket giver det perfekte sted at tage i en smuk solnedgang eller tage en forfriskende svømmetur ved solopgang.

  • 10 |
En dyppet platform er vist i pooldesignet, hvor liggestole kan sidde i kølige lavvandede områder.

  • 11 |
Siden af ​​infinity-poolen præsenterer et stort fald ned ad bakken, så glas-sikkerhedsbalustrader omgiver det sunkne soldæk.

  • 12 |
Hele dækket har udsigt til toppen af ​​palmerne, der vokser mod kysten.

  • 13 |
Vegetation vokser et grønt gardin nedefter grundlaget for hjemmet.

  • 14 |
Når man ser ud, synes det blå vand i uendeligt pool at smelte sammen med det glitrende Atlanterhav ud over og helt til horisonten, som om dækket blev fusioneret med kysten.

  • 15 |
Bjerge og bakketoppe maler en umulig smuk scene under de hvide skyer af en lys blå himmel. Det er et sted, hvor vidunderlige timer kunne gå tabt og føles som et øjeblik.

  • 16 |
Langs den anden ende af dækket, væk fra poolen, vender en lang række bænke indad for at skabe en sikkerhedsskinne uden for soveværelserne.

  • 17 |
Når vi bevæger os inde i hjemmet, finder vi en stue med en fantastisk udsigt. Interiøret føles luftigt og rummeligt ved at holde sig til en minimal mængde møbler - mens det stadig er praktisk og behageligt for familie og gæster.

  • 18 |
Et enkelt arrangement af loungemøbler tager centrum af den åben plan stue med en anden siddeplads hviler lige bag en bred gangbro.

  • 19 |
Den ene ende af rummet er et dedikeret tv-stue / hjemmebiograf.

  • 20 |
Træklædning farver og teksturer væggen bag det vægmonterede tv, hvilket bringer en vidunderlig varme til det overvejende hvide rum. Det bygger også den visuelle illusion om at bringe denne langt kastede ende af rummet tættere på handlingens kerne.

  • 21 |
Når træskodderne trækkes hen over gulvet til loftets glasvægge i stuen, finder interiøret lettelse fra det blændende brazillianske solskin. Fliser i stort format holder gulvet køligt og rent og undvinder af solens stråler.

  • 22 |
I den modsatte ende af hjemmebiografen er der en formel spiseplads og køkken spisestue. Otte mennesker kan spise ved det enorme spisebord med udsigt over betagende skyskaber og havudsigt. Centrepieces og tilføjede ekstramateriale holdes på et minimum i hele det indre, for hvem har brug for distraktioner med et sådant panorama?

  • 23 |
Fire barkrakker stiller op langs køkkenøen og giver et afslappet morgenmadsområde. Køkkenet i sig selv er slankt og alligevel undervurderet, i tråd med resten af ​​hjemmets roligt elegante æstetik. Lette bordplader indpakker mørke skabe for at skabe skarp kontrast. Et vindue skærer gennem baggrundsplashområdet bagpå køkkenet, hvilket bringer mere roligt blåt seascape og palmetrægrønt ind.

  • 24 |
På grundplanen kan vi se, at en gang fører fra siden af ​​tv-stuen til de tre dobbeltværelser. Master suite har sin egen gennemgangsgarderobe, og hvert soveværelse har eget badeværelse. Der er også et lille pulverrum placeret lige ved spisestuen / køkkenområdet for gæsterne.

  • 25 |
Forhøjning.

  • 26 |
Sidehøjde 1.

  • 27 |
Sidehøjde 2.



Video på Youtube

Abonner på Home Design på Youtube til en regelmæssig dosis af arkitektur og interiør designvideoer.

Se videoen: Arab dak Extended Version (Oktober 2020).