Design

Sten- og glashusdesign blandet med fantastiske naturlige omgivelser

Sten- og glashusdesign blandet med fantastiske naturlige omgivelser

Sjæl stille stillende natur holder til grunden til HOUSE BRAS, et projekt af arkitektteamet DDM Architectuur. Designprocessen til dette hjem omfattede omhyggelig research omkring timer med dagslys i skiftende årstider og hvordan isolering kunne maksimeres. Panoramaudsigt over det omgivende landskab var også af største vigtighed, ligesom det blandede hjemmet sympatisk med dets placering. Løsningen er et arkitektonisk layout, der er formet til at bøje rundt funktioner i det grønne landskab, der ligger lige mellem en dam og en lille sø og byde velkommen i enhver dråbe tilgængelig sollys. Huset er helt dækket med naturstenplader, inklusive tag og facader, og blander det fuldstændigt med dets omgivelser.

  • 1 |
  • Fotograf: Lenzer - Peter Verplancke
Alt omkring dette nøje overvejede boligdesign er beregnet til at hjælpe indbyggerne med at føle sig rodfæstet i det naturlige levested. Glasvægge indbyder til den spektakulære udsigt over ruvende træer, buske, sø og dam til at blive den farverige og teksturerede indretning af de minimalistiske indre rum.

  • 2 |
Det tonale stenværk, der dækker det moderne udvendige hjem, er et sympatisk valg, der hjælper med at flette den moderne bygning med dets fantastiske landskab, som en klippeeng i skoven.

  • 3 |
Den nedre halvdel af byggehøjden består udelukkende af glas, der sender den indvendige belysning ud over det grønne terræn efter skumring. Farverne inde i huset holdes på et neutralt minimum, for ikke at forstyrre naturens fredelige palet sprøjt ud over vinduesruderne.

  • 4 |
En dybt farvet spaltet indgangsparti afbryder det perfekte glasvindue, hvor en enorm dør drejer på hængslet.

  • 5 |
Vinduer fra gulv til loft sikrer et problemfrit panorama af grundene. Træernes skiftende farver giver et skiftende tapet fra sæson til sæson. Hovedstuen er fyldt med sollys, selv når solen bevæger sig gennem dagen. En moderne pejs brænder en åben ild i vintermånederne.

  • 6 |
Et andet lounge-cum-musikrum er placeret på bagsiden af ​​soveværelsesfløjen. I denne lounge strækker et gulv, der krammer moderne sofa, sig ud foran pejsen, næsten som en seng. Den modulære siddepladsordning er dobbeltsidet, så husejere enten kan se flammerne springe i pejsen eller se på dammen og al den skønhed, som naturen har at tilbyde udenfor.

  • 7 |
Den grå sofa i hovedstuen gør en L-form omkring kanten af ​​et stort gulvtæppe; to designer lounge stole står på den anden side. Mørk lerkefiner dækker skorstenens bryst med dramatisk virkning midt i et hvidt og lysegrått skema.

  • 8 |
De mørke lerkefinerpaneler i musikrummet fungerer også som en skjult enhed til en række høje opbevaringsskabe, der er sat tilbage i pejsevæggen.

  • 9 |
Stueetagen er opdelt i tre dele: den afslappende musikværelse og soveværelsesfløj, den indendørs swimmingpool og saunaens velfærdfløje og den hyggelige centraliserede hovedstue med åbent køkken. De tre områder forbinder via glaserede passager og lukkede blokke med mørk lerkefiner.

  • 10 |
Det minimalistiske køkken kunne gå næsten ubemærket bag på den åbne stue. Grundlæggende sorte volumener strækker sig ud over det lyse gulv uden overhovedet skabe.

  • 11 |
De sorte baseskabe binder sig sammen med den mørke lerkindretning, der dækker en tilstødende væg.

  • 12 |
To køkkenøer står overfor hinanden på tværs af rummet, med en vandhane og håndvask sat parallelt i bordpladen på hver enkelt. Den mørke finerede køkkenvæg åbner sig for at afsløre en tredje side af køkkenet og en tredje køkkenvask. Et enormt spisekammer er placeret bag på det hemmeligholdende volumen. Seks træbarkrakker stiller op langs den ene ende af den ydre køkkenø for at give en spiseplads med en rolig udsigt.

  • 13 |
Larkdøre hænger direkte i matchende vægge.

  • 14 |
En gårdskonstruktion holder bygningens indre i kontakt med naturen, selv hvor udsigterne er lidt mere begrænsede. Et smukt træ får en følelse af zen inde i hjemmet.

  • 15 |
Søen vasker helt op til husets vinduer, hvor springbræt bryder vandoverfladen. Skovudsigt skubber gennem den modsatte ende af huset for at gå sammen med søen, som om der overhovedet ikke var nogen bygning her.

  • 16 |
En stor indendørs swimmingpool strækker sig ud i sin egen velværefløj i huset. Husets signatur fra gulv til loft panorama bringer poolen i kontakt med det udendørs og al sin pragt.

  • 17 |
Puljen bliver en del af søen, der strømmer langs vinduerne.

  • 18 |
Et flydende trappedesign stiger op til soveværelset på første sal, hvor suiten har udsigt over trætoppene.

  • 19 |
Det vægtløse, hvide trappedesign minder om en perfekt krympet origami.

  • 20 |
Rammeløse glasbalustrader beskytter trappeopgangen.

  • 21 |
Skodder i mørkt træ skaber privatliv i et lille badeværelse.

  • 23 |
Hvide forfængeligheder står centreret i badeværelset, jævnt fordelt mellem badekar og brusebad.

  • 24 |
Det ser ud til, at wellnessvingen flyder på overfladen af ​​den naturlige sø som en let tømmerflåde.

  • 25 |
Om natten ser hele huset ud til at svæve over det mørke landskab, en lysboks hælder sit indhold i en pool nedenfor.

  • 26 |
Plantegning og terræn, der illustrerer det omhyggelige arkitektoniske layout og sympatiske placering i det naturlige landskab.


Anbefalet læsning: Et fredeligt bibliotekshus i skoven i Brasilien


Se videoen: Braided Throw Tutorial Liza Throw (November 2021).