Design

Kæmpe ejendom i Indonesien er opstået fra rå betonarkitektur

Kæmpe ejendom i Indonesien er opstået fra rå betonarkitektur

Cirka 5600 kvadratmeter jord i Bandung, Indonesien, blev byggepladsen for dette luksusfamiliehus. Arkitektfirmaet Andramatin, kendt for deres rene og moderne tilgang til arkitektur, designede IH Residence i solide mængder rå beton og enorme glasplader. En enorm struktur med rigelige funktioner blev realiseret, mens landskabets enorme størrelse blev bevaret. Det følger arten af ​​det langstrakte og skrånende sted med et langt indrykket fodaftryk, centralt placeret for at gøre det lettere at krydse ventilationen fra byens kølige og sprøde klima. Rigelige terrasser, altaner og brede puljer omkring omkredsen bringer balance i bygningens dominerende masse.

  • 1 |
Bandung, i Vestjava-provinsen, har høj nedbør hvert år. Som reaktion på dette klima har huset fået et bredt sæt takfodre til at tage regnfaldet ud, såvel som at beskytte interiøret mod direkte sollys. De strækker sig så vidt som seks meter og hænger sammen med terrasser og bassiner.

  • 2 |
Et brutistisk hus udvendigt stiger ud af det grønne landskab, hvilket svarer til omkring de samme firkantede optagelser som selve huset.

  • 3 |
Der er mange træer omkring grunden, hvoraf nogle ligger i kanten af ​​den enorme udendørs pool.

  • 4 |
Glasvægge åbner boligindretningen op til den smukke naturudsigt, der omgiver det. Den klare glasfacade hjælper også med at gøre den samlede masse af den imponerende struktur til at virke lysere.

  • 5 |
På grund af den lave tæthedskvarter og det store omfang af stedet, er udsigten over naboer ikke nogen bekymring for ejerne af det glas sidede hus.

  • 6 |
På tværs af stedets skrånende natur inspirerer landskabet en legende vægt på forskellige byggehøjder og forskellige cirkulationer.

  • 7 |
Lange ramper og langstrakte korridorer komplimenteres med reflekterende puljer og fredelig udsigt.

  • 8 |
På trods af manglen på overse naboer var følelsen af ​​intimitet stadig mad til tanke. Hældningen klatrer fra syd til nord, og mod nord er landskabet skåret væk. Dette betyder, at bygningen i denne ende hviler inde i en hyggelig indhegning dybt inde i sin egen omkreds.

  • 9 |
Inde i hjemmet er der en åben luftstrøm af stue møder køkken og spisestue. Rummelige vidder med blankt gulv strækker gangbroerne mellem alle tre. Bagsiden af ​​en L-formet moderne sofa markerer en klar kant rundt om i loungen, hvor der drejes rundt om et rektangel-sofabord. En stilfuld lænestolduo sidder i den anden kant af områdets tæppe og vender ud mod haven. En Arco-gulvlampe tilføjer møblerindretningen højde.

  • 10 |
Det rektangulære spisebord er et kæmpe massivt træ og beton håndværk, sammensat med spisestole fra Wegner ønskebenstil. En delikat lysekrone lyser i dagslys, falder ned fra et rå betonloft.

  • 12 |
Soveværelset er indkapslet i en grænse af rige træskabe, bortset fra en massiv mur af glasdøre, der åbner ud på bassinkanten.

  • 13 |
Selv badeværelset er åbnet for udsigten. Et luksuriøst fritstående badekar og et stort brusekabine blokerer seværdighederne.

  • 14 |
Den samme rige træfarve og neutrale nuancer strømmer gennem hele huset for at danne en flydende følelse af ro og ro.

  • 15 |
Et moderne trappedesign fra træ og glas klatrer ved en Koi fiskedam.

  • 16 |
Et majestætisk træ vokser i midten af ​​reflektionspuljen.

  • 17 |
Denne skønhedspleje forbinder visuelt to bind af huset.

  • 18 |
Fantastiske terrasser tegner husets fodaftryk bredere og længere.

  • 19 |
det bageste lys spildes ud over bassiner og dæk sent om aftenen.

  • 20 |
Udendørs lysdioder prikker pinholes af lys i græsplænen og dramatiserer træerne.

  • 22 |
Betonsøjler marsjerer langs en udendørs korridor.

  • 23 |
Hemmelige træpaneler skjuler skjulte døråbninger.

  • 24 |
En sidevisning af det første soveværelse, vi besøgte, afslører, at et hjemmearbejde er diskret gemt bag hovedgærdet. Badeværelset med glasvæg er ikke så diskret!

  • 25 |
Skønheden i det gamle træ afspejles i stille vand.

  • 26 |
En del af jorden fungerer som et serviceområde foran på stedet. En kælder er nedsænket tre meter lavere end hovedparten af ​​huset.

  • 27 |
Forsænkningen fungerer som et parkeringsdrev.

  • 28 |
En skrånende sti fører op på den ene side af indkørslen.

  • 29 |
Kaskaderende grønne gardiner på den ene side af gangbroen.

  • 30 |
Trods bygningens kolde beton udvendigt er det de indvendige varme trævolumener, der gør det muligt for hjemmet at virke varmt og indbydende. Indendørs planter trækker haven ud over glasvægsdelingen for i sig selv at forbinde alle opholdsrum.

  • 31 |
Træspalter vægger et andet afsnit af moderne trappedesign, så det naturlige lys passerer, mens du ser direkte synslinie.

  • 32 |
Glatte trædæk på tværs af beton terrasser, hvor gangene er flade og flydende. Smaragdgrøn græsplæne tæpper det negative rum.

  • 33 |
Den yderste periferi af grunden er afskærmet af tårnhøje modne træer, der møder himlen.

  • 34 |
Vinduer med dobbelt aspekt tegner en krystalklar kant rundt om et andet fantastisk badeværelsesdesign. En betonbrusebænk skærer tværs over et af de store vinduer inde i et skræddersyet glasindhegning, der står ved siden af ​​et lige så gennemsigtigt glasskompleks. Karret har udsigt over det hele og et lille tv-apparat i hjørnet.

  • 35 |
Kælderplan.

  • 36 |
Stueetagen plan.

  • 37 |
Første plan.

  • 38 |
Syd- og vesthøjder.

  • 39 |
Afsnitstegninger.


Anbefalet læsning: 40 stilfulde stuer, der bruger beton til at skille sig ud

Se videoen: SCP-3288 The Aristocrats. Object class keter. humanoid. predatory. reproductive scp (Oktober 2020).