Design

Stablet luksusindretning på Cape Towns Atlantic Seaboard

Stablet luksusindretning på Cape Towns Atlantic Seaboard

Beliggende i den naturskønne Clifton på Cape Towns Atlantic Seaboard, besidder dette 789 kvadratmeter store hjem en placering på bakkesiden. Højere beliggende boliger klatrer til højre og lavere liggende huse til venstre i et kvarter formet af fæstningslignende grænsevægge og bygningsmasse. Malan Vorster Arkitekter besluttede at ringe til ændringerne og satte fokus på at få dette hus til at bidrage til gaderne, et sted som joggere, vandrere og turister besøger. I stedet for at være bundet af blanke perimetervægge, placerer design landskabsplanet niveau med fortovet. Plantede gabionvægge skjule en stor garage og skærmhjælpeprogrammer. Komponenter er organisk stablet for at nedbryde bygningsmassen.

  • 1 |
  • Fotograf: Adam Letch
Indendørs og udendørs opholdsrum forbinder over en stor anlagt gårdsplads.

  • 2 |
Seascape panorama og vid udsigt mod nord nydes fra en behagelig gårdhave, velplejet græsplæne og projiceret pooldesign.

  • 3 |
Tagoverhæng minimerer uønsket solvarmeforøgelse sammen med overvejede glasudstyrspecifikationer og automatiserede rullelister over glasfacader.

  • 4 |
De naturlige materialer og Corten stålelementer vil gradvist ændre sig i farve og tekstur, hvilket udtrykker tiden går.

  • 5 |
Boardmærket beton bygger et brutalt udvendigt, mens lokal sten og ubehandlet cedertræ bringer et naturligt element til designet.

  • 6 |
Egeplader og terrazzogulve kolliderer med dæmpet polstring for at danne et elegant neutralt interiør.

  • 7 |
Glasdøre trækkes tilbage for at støde op til indendørs og udendørs opholdsrum. Høje græs fjerer den trappede overgang.

  • 8 |
En række spisepladser er prikket i hele det imponerende størrelse hjem, men det største spisestue ligger ude på den overdækkede gårdhave. Ti stole omgiver et langt spisebord, der har en privilegeret udsigt over havet.

  • 9 |
Hele vejen i den modsatte ende af det andet niveau er der et attraktivt køkken med en spisende ø, spisekammer og køkkenudstyr. Køkkendørene åbner ud på springbræt, der krydser den smukke lille dam på ejendommen.

  • 10 |
Dammen er beliggende i sin egen private grøntsags- og urtehave, adskilt fra den større græsplæne af husets fremspringende fløj. Springvand hælder og boble i vandmassen og skaber et afslappende lydspor.

  • 11 |
Køkkenet er stablet med attraktive opbevaringsmuligheder, fra almindelige skabe og åbne hylder til krydderskuffer og displaykrog.

  • 13 |
En guldkran lyser rigtigt mod køkkenøens sorte bordplade.

  • 14 |
Vinopbevaring tages af andre steder på ejendommen i en vinkælder nede på niveau 1.

  • 15 |
Kælderen står lige i bunden af ​​trappen, der fører ud af køkkenet. Et historisk højt mekanisk vinduesvindue åbner atriumhøjden med dobbelt højde til urtehaven og dammen, hvilket tilføjer naturlig afkøling i de varmeste måneder.

  • 16 |
Trappedesignet er åbent og let og er fri for stigerør for at give den naturlige dagslys og udsigt til haven mulighed for at trænge ind fra det store vindue ved siden.

  • 17 |
Tynde metalbalustrader strejker gennem sin skulpturelle stigning.

  • 18 |
En attraktiv landing broer trappegangen.

  • 19 |
Krydsventilation afkøler de øvre volumener.

  • 20 |
For at minimere energiforbruget er solcellepaneler forbundet til det centraliserede system til opvarmning af husholdning plus vandbåren gulvvarme og poolopvarmning.

  • 23 |
Badeværelset er udstyret med et luksuriøst stort walk-in brusekabine og en lang dobbelt håndvask til badeværelset. Naturlige træelementer bringer stor varme til sprød hvid badeværelsesindretning, mens tunge sorte vinduesrammer tilføjer en fed kant.

  • 24 |
Et elegant badekar passer nøjagtigt i vinduet. Badeværelser beliggende i hver ende af hovedvolumen er udtrykt som glaserede og cedertrækkede kasser, der lyser som lanterner om natten.

  • 25 |
Gabion-vægge løfter boligarealerne over garagen. Højden over vejeniveau er vigtig for at maksimere udsigtspotentialet på den anden side af ejendommen, men gabionen er blevet plantet, så den vil blive vokset for at blødgøre gaderne for forbipasserende i tide.

  • 26 |
Hovedboligen er opdelt i tre betonblokke. Tynde gulvplader adskiller visuelt strukturelementerne, og ved at være udkraget over negativt rum under overdriver de den stablede æstetik. Gæsteflade på første sal har en cedertræ lukket væg for at give privatliv fra vejen, mens den forbliver forbundet til udsigten.

  • 27 |
Niveau 0 plantegning med indkørsel, garage, værksted og elevator.

  • 28 |
Niveau 1 plantegning, med selvstændig tæppe, der leveres komplet med soveværelse, badeværelse og åben stue med køkken spisestue. Første sal er også hjemsted for vinkælderen, et vaskeri, opbevaringsområder og et varmepumpeanlæg.

  • 29 |
Plan 2-plan, der illustrerer det vigtigste opholdsområde, den store gårdhave med udendørs spisning og opholdsstue, anlagte haver, L-formet uendelig swimmingpool plus grøntsager og urtehave med dam.

  • 30 |
Niveau 3 plantegning med master suite, gæsteværelse, privat lounge og studie. Det store soveværelse og ensuite badeværelse åbner ud til en stor terrasse.

  • 31 |
Niveau 4 tagplan.

  • 32 |
Vestlig højde.

  • 33 |
Sydhøjde.

  • 34 |
Nordlig højde.

  • 35 |
Langsnit. Garagen og gæsteflade på de to nederste niveauer går dybt sammen med bjergsiden. De øverste to niveauer, der huser boligarealet og de største soveværelser, der ligger på bjergtop.


Tjek videotur.

Vær sikker på abonner på Home Design på Youtube til regelmæssig arkitektur og designvideoer.

Se videoen: THE CHATEAU DIARIES 107: CAPE TOWN u0026 THE WINELANDS! (November 2020).