Design

Idyllisk Beverly Hills tilbagetog i Trousdale Estates

Idyllisk Beverly Hills tilbagetog i Trousdale Estates

Denne idylliske Beverly Hills tilbagetog er en 6.533 kvadratmeter enkelt etagers nybygning i det prestigefyldte Trousdale Estates. Huset ligger på den grønne bjergskråning, hvor en baggårdspor fører til et sødt udsigtspunkt med udsigt over byen. Det er omhyggeligt skabt i organiske finish og rene linjer for at opbygge et ikonisk stykke Beverly Hills-stil. Huset kan prale af fem smukke soveværelser og seks og et halvt badeværelser. Faciliteter inkluderer et hjemmebiograf, motionscenter, vaskerum, et VRV-system til uafhængige rumtemperaturer, en 45 fods swimmingpool og et udendørs barområde. Hver af de vigtigste værelser spilder ud på terrassen, hvilket giver hjemmet en ægte indendørs og udendørs forbindelse.

  • 1 |
Den luksuriøse stue viser et generøst loft på 11,5 fod. Valnødpaneler beklædte alle væggene varmt.

  • 2 |
En enorm moderne sofa med integrerede sideborde tegner et L-formet arrangement rundt om loungen. Brugerdefinerede bogreoler giver rummet et stilfuldt hjemligt præg, stablet med tomes og skulpturel indretning.

  • 3 |
Bred udsigt over den grønne bjergskråning farver stuen med livlige naturlige nuancer.

  • 4 |
Solbrune poufs smelter sammen med tonen i de træpanelerede vægge og op den visuelle temperatur i det grå loungeoplæg.

  • 5 |
Pops af rød kommer ind i det overvejende grå rum gennem accentpuder i sofaen. Disse enkle tilføjelser kunne skiftes ud, så de passer til sæsonen eller lejligheden.

  • 6 |
Naturligt sollys trænger ind gennem en hel væg af udtrækkelige glasdøre.

  • 7 |
En moderne chaiselong bringer unik stil til et andet opholdsområde i den åbne grundplan. Matchende grå tæpper er blevet anvendt som en zoneteknik, hvilket gør hver samling af møbler til sin egen ø.

  • 9 |
Et tredje siddeområde udfolder sig på den modsatte side af det dobbelte aspekt Basaltina pejs. Et stort stykke moderne kunst bringer opløftende farve til det neutrale udsmykningsskema.

  • 10 |
Forskellige loungemøbler og unikke sofaborde former hver loungeopstilling, hvilket giver hvert område sin egen identitet. Her skiller et lille sidebord sig ud i en pop af guld, som om at punktere løbet af siddeområder, før en formel spisestue udfolder sig bagpå.

  • 11 |
En glassidet gang løber ud af stuen.

  • 12 |
Gangen fører til en imponerende suite med soveværelse.

  • 14 |
En moderne frugtskål dekorerer spisebordet med en kunstnerisk skulpturel nærvær. Et stort stykke typografisk kunst pryder en tom væg mellem køkkenet og terrassebaren.

  • 15 |
En swimmingpool skærer langs den ene side af det udendørs opholdsrum, som placerer den lige ved foden af ​​soveværelsets glasvæg.

  • 16 |
Pendellamper er undgået for ikke at forstyrre udsigten over bjergene. Efterårshimmel kalkstengulve hjælper visuelt med at forbinde indendørs og udendørs opholdsrum gennem lignende tone.

  • 18 |
Et stort køkken med en imponerende ø er bakket op af unikke åbne køkkenhylder. En stellar hvidsten bagpåplast supplerer gulvet og skaber en beroligende farveenhed med valnødskabinettet.

  • 19 |
Hvid sten oversvømmer den vigtigste bordplade og indpakker køkkenøen. Miele-apparater integreres i en væg af gulv til loft-enheder.

  • 20 |
Den udadvendte ø giver kokken mulighed for at interagere med rummet og laver en morgenmadsbar til fire spisesteder langs dens ydre kant.

  • 21 |
Unikke natbordlamper brænder i master-suiten og tilføjer den orange accentfarve tilfældigt ved leg i sengen.

  • 22 |
Den slående situation ved poolen føjer enormt til soveværelsets luksusfølelse.

  • 23 |
Et lille opholdsstue sidder tæt ved soveværelsets pejs og tv.

  • 24 |
Den samme type gråt tæppe som stuen puder gulvet i soveværelset og skaber jævn samhørighed.

  • 25 |
Den sammenhængende interiørindretning synes desto vigtigere fra det udendørs opholdsrum, hvor hvert lydstyrke kan ses som en helhed.

  • 26 |
Det næste soveværelse, vi besøger, er en mindre plads, skønt den stadig er generøs i forhold til hinanden. Kunstværker erstatter udsigten ved poolen her, hængt over et slimline konsolbord og tuftet pouf.

  • 27 |
Et andet sølvgrå tæppe blødgør gulvet.

  • 28 |
Clerestory vinduer bringer lys ind i værelser mod fronten af ​​huset for at bevare privatlivets fred.

  • 29 |
Sort maling mørkere mørker ned på hjemmebiografets vægge.

  • 30 |
Væg-til-væg-spejle tjener et praktisk formål under træning i hjemmets fitnesscenter.

  • 31 |
Master soveværelset har to badeværelser, der er dekoreret i hvid Calcutta Bella og sort Grigio Carnico-sten.

  • 32 |
Skår af skinnende sten dækker vægge og brugerdefinerede brusekabiner.

  • 33 |
Et glamorøst fritstående badekar ser perfekt ud til en luksuriøs boblende blød.

  • 34 |
En udendørs planter giver grøn udsigt via det enorme brusekabine. En udendørs skærm bag planter holder badeværelset privat fra nysgerrige øjne.

  • 35 |
Byudsigt fra stien fra baghaven.

  • 37 |
Det udendørs underholdende område har en bar, Wolf BBQ og sit eget køleskab.

  • 38 |
Et fremtrædende husnummer tilføjer sort udsmykning til det hvide moderne hjem udvendigt.

  • 40 |
Plantsenge afskærmer delvis udsigten over huset fra vejen og blander huset med det træ, der er rig på bjergsiden.


3D gennemgang

Tjek video:

Vær sikker på abonner på Home Design på Youtube til regelmæssig arkitektur og designvideoer.

Anbefalet læsning: Luksus ejendom i Beverly Hills med skødepool og state of the art filmteater

Se videoen: Luxury Beverly Hills Modern Masterpiece - 3000 Benedict Canyon (Oktober 2020).